или държавната помощ за всяко българско дете ще има нов

...
или държавната помощ за всяко българско дете ще има нов
Коментари Харесай

Държавната помощ за децата с нова версия след преговори между ВМРО и финансовия министър

или държавната помощ за всяко българско дете ще има нов тип. След договаряния сред Вътрешна македонска революционна организация и финансовият министър Кирил Ананиев, диалозите вървят към обединие към това - най-вероятно от следващата година да има детски надбавки за най-бедните и данъчни облекчения за всички останали, които не дават отговор на подоходния критерии. Облекченията ще са през данъчните заявления и на същата стойност като надбавките. 
Това излиза наяве от известие от пресцентъра а Вътрешна македонска революционна организация и пост на Искрен Веселинов във Фейсбук. От там се схваща, че по тематиката вървят диалози и сред парламентарните групи на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация.  Припомняме, че през вчерашния ден министър председателят Бойко Борисов и финансовият министър Ананиев обясниха, че са върнали подоходния аршин поради рецензиите, че детски надбавки за всички щели да се одобряват като засегнатост от по-богатите фамилии в страната.

 Детски надбавки единствено за хора с невисок приход, за останалите - данъчни облекчения Детски надбавки единствено за хора с невисок приход, за останалите - данъчни облекчения
Имахме градивен диалог с министър Ананиев, обединихме се към мнението, защитавано от Вътрешна македонска революционна организация, че всички български деца тр...
" Приятели, разногласието ни с ГЕРБ за детските надбавки провокира огромен интерес и по тази причина се веселя да споделя с Вас, че сме на път да го решим по метод, който пази ползите на всички български деца, а и на служители на реда, и лекари. При това без да противопоставяме другите групи. Имахме градивен диалог с министър Ананиев, обединихме се към мнението, защитавано от Вътрешна македонска революционна организация, че всички български деца би трябвало да получат държавна поддръжка. Вървим към втория вид, препоръчан от мен преди няколко дни – тези от фамилии с ниски приходи да бъдат подпомагани посредством ЗСПД и така наречен детски надбавки, а всички останали да получат данъчни облекчения в същия размер – т.е. опция родителите да понижат с 4500 лева годишната си данъчна основа за всяко дете, респективно в следствие по 450 лева годишна поддръжка. ", написа Веселинов.

От пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация дефинират новината като реализиран триумф за партията. " Всички български деца получават поддръжка от страната ", гласи известието им. " Припомняме, че единствената политическа реакция по отношение на отдръпването на предлагането на Министерски съвет, от страна на депутатите от ГЕРБ, за премахването на подоходния аршин за приемане на помощи за развъждане на дете, пристигна от Вътрешна македонска революционна организация. Още в събота ние изразихме острата си и безапелационна позиция, че всяко дете в България би трябвало да е обгрижвано финансово от страната. Нещо повече – ние от Вътрешна македонска революционна организация остро осъдихме опълчването на децата против служителите на реда и лекарите, които са на първа линия. ", написа в прессъобщението.
 
 Дилема: Детски надбавки за всички или повече пари за служители на реда и медици следващата година? Дилема: Детски надбавки за всички или повече пари за служители на реда и медици следващата година?
Да се резервира подоходният аршин за приемане на детски надбавки следващата година. Това оферират депутати от ГЕРБ с промени в бюджета. Мотив...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР