Илария д'Амико чака предложение за сватба от легендарния вратар на

...
Илария д'Амико чака предложение за сватба от легендарния вратар на
Коментари Харесай

Илария мечтае за сватба и още едно дете

Илария д'Амико чака предложение за женитба от именития вратар на Италия и Ювентус Джанлуиджи Буфон. Двамата са дружно от няколко години, откакто поради нея той се раздели със брачната половинка си Алена Середова.

" Бих желала нещо сантиментално - със сняг и камина ", съобщи спортната журналистка в студиото на Canale 5.

Тя не скъпи похвалите си за вратаря. Двамата имат общ наследник Леополд и мечтаят за момиченце.

" Не си представях, че футболист може да ми бъде сътрудник в живота. Но Джиджи е прелестен човек, с доста огромно и транспарантно сърце. Той е човек, който ме подарява с голяма обич и който трябваше да бъде обичан, прегърнат и свестен ", добави Д’Амико.
 “Ще излъжа в случай че кажа, че не ми липсва дъщеричка, тъй като аз съм израснала в семейство единствено от дами. Всяка седмица пишат, че съм бременна, само че аз не отхвърлям. Ако се случи още веднъж това, бих се радвала да имаме още едно дете, сподели още Илария.

Тя описа и за началото на връзката им с Буфон: " Джиджи и аз се срещнахме, тъй като бяхме в една и съща прочувствена обстановка - страдахме и бяхме в рецесия - изясни Илари. - Когато се видяхме, почувствахме потребност да си кажем всичко и разбрахме, че нещо се е случило вътре в нас. В Италия съществува стандартът за дамата, която унищожава фамилии. Няма мъжки еквивалент. Винаги се има вяра, че мъжете са откровени в доста щастливия си живот и дамите идват със завист и злоба, с цел да ги откъснат от фамилиите им. Това ме накара да пострадвам, тъй като не беше по този начин. "

Буфон и Середова по времето когато бяха щастливи дружно

Самата Д'Амико е можело да я няма изобщо. Майка й забременяла с нея в миг, когато връзките със брачна половинка й били обтегнати.
Планирала да направи аборт и даже имала записан час за него. Сутринта преди интервенцията лекарят се обадил с молба да я отсрочат с два дни поради задължения. Майката приела това за знак и решила да роди детето.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР