Илън Мъск винаги е бил против рекламата на Tesla. Внезапната

...
Илън Мъск винаги е бил против рекламата на Tesla. Внезапната
Коментари Харесай

Първата реклама на Tesla в YouTube

Илън Мъск постоянно е бил срещу рекламата на Tesla. Внезапната внезапна смяна в позицията на визионера настъпи през месец май тази година. Говорейки на годишната среща на акционерите на компанията, той разгласи „ потапяне “ в света на рекламата. Без фанатизъм: „ Ще опитаме малко реклама и ще забележим по какъв начин ще се получи “.

Мина много време – и в този момент потребителите започнаха да оповестяват, че YouTube им предлага рекламен видеоклип на Tesla. Видеоклипът не е в YouTube като независим видеоклип, само че можете да го гледате по-долу от 29 секунди в новинарското известие от канала на YouTube. Трябва да се разбере, че Tesla сигурно е създавала рекламни видеоклипове и преди и ги е разгласила в канала си, само че в никакъв случай не е рекламирала персонално в YouTube, употребявайки Гугъл Ads (за разлика от всевъзможни сътрудници на дилърите).

Видеоклипът се оказа нехарактерен на фона на рекламите на другите производители на коли. В него няма ярки мигащи фрагменти, лъскави фотоси, празни патетични лозунги. Вместо това Tesla приказва за високата степен на сигурност на своите артикули. И показва краш тест с един от своите коли.

По данни на компанията тя е единственият авто производител в света, който разполага с автопарк от повече от един милион автомобила на пътя. И то не просто коли, а коли, натъпкани със датчици, които събират информация за всички аспекти на транспортното средство. В резултат на това Tesla събира големи количества данни за „ живота “ на електрическите автомобили, проучва ги и ги взема поради при проектирането на своите модели, с цел да реализира допустимо най-хубава сигурност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР