Икономистът Владимир Каролев срази зеления“ Тома Белев, който се опита

Икономистът Владимир Каролев срази зеления“ Тома Белев, който се опита ...

Каролев посече жестоко Тома Белев и гнусния му пиар на гърба на бг превозвачите.Икономистът Владимир Каролев срази „зеления“ Тома Белев, който се опита да си направи гнусен пиар на гърба на българските превозвачи, които готвят протест в Брюксел във връзка с пакета „Мобилност“, пише Блиц.

 

Вчера се разбра, че България е загубила битката в Страсбург само с два гласа.

Каролев срази Белев във фейсбук. Под поста си икономистът бе споделил „умозаключението“ на „зеления“ Тома.

Ето какво написа Владимир Карлове (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Интелектуалният” лидер на партийно-зелените грантаджии се замислил защо българските превозвачи щели пак да наемат самолет, за да отидат да протестират в Брюксел според соц-плана „Макрон”. Той сигурно пеша ходи с жена си в Швейцария да си договарят парите по проекти в България, които се пишат зелени, а всъщност повечето са просто пречка пред развитието на зимен и летен туризъм в България и развитието на добивната индустрия. Цинични псевдо-зелени грантаджии! И той поствал „...ей така за размисъл”. Че откога той и групичката му фенове мислят?

Тома Белев пък бе написал: „Българските превозвачи за втори път ще наемат самолет за да протестират в Брюксел. оставям го ей така за размисъл“. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Facebook Google Twitter LinkedIn Email Print