Икономистът Владимир Каролев почина тази нощ около 1 часа след

...
Икономистът Владимир Каролев почина тази нощ около 1 часа след
Коментари Харесай

Почина икономистът Владимир Каролев

Икономистът Владимир Каролев умря тази нощ към 1 часа след близо шест месеца, прекарани в кома, оповестява бТВ.

Каролев издъхна на 60-годишна възраст, откакто не съумя да се пребори с контузиите си след тежкото рухване в Пирин. В Началото на септември беше изписан от „ Пирогов " и настанен в друго лечебно заведение, определено от фамилията му, за рехабилитация.

Икономистът реагираше на външни дразнители, само че положението му изискваше поддържащи грижи и му предстояха месеци възобновяване.

Владимир Каролев пострада в планината при втурване със сплитборд при започване на май. Той беше открит в безпомощно положение от планинските спасители. Първоначално беше признат в болница в Разлог с тежки контузии, а след това превозен в „ Пирогов ".

Владимир Каролев е български икономист и финансист. Роден е на 31 юли 1961 година във Варна.

Появява се в обществено-политическото пространство като създател на публикации по стопански тематики, оповестени в периодическия щемпел. През 2011 година става деен участник в предизборната акция на Национална движение „Симеон Втори".През 2003 година е определен за общински консултант в София от листата на Национална движение „Симеон Втори" и е избран отново през 2007 година и 2011 година

През есента на 2011 година Каролев е претендент за кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори", а през ноември същата година подава оставка като общински консултант за фокусиране върху професионалната си кариера.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР