Икономистът проф. Красимир Петров с поредно видео, в което засяга

...
Икономистът проф. Красимир Петров с поредно видео, в което засяга
Коментари Харесай

Икономист: Хората, които са маниаци на недвижими имоти, са тъпички, глухи, слепи и късопаметни

Икономистът проф. Красимир Петров с следващо видео, в което визира тематиката за недвижимите имоти. Видеото е направено с възприятие за комизъм, в него професорът показва признаците на хората, които страдат от " недвижима болест ".

" Първата най-честа характеристика на човек, който страда от такава болест е късопаметност. Те не си спомнят какво се е случило през 2012, 2014, 2014 година Има корелация сред късопаметност и тяхното заболяване. Колкото са по-маниаци на тематика недвижими парцели, толкоз са и по-късопаметни. Те не помнят какъв брой доста незавършени сгради имаше в Банско, Велинград, София и по морето преди последния заможен балон "

" Вторият признак е, че тези хора не са интелектуално любопитни. Например, аз незабавно ще стартира да човъркам, да диря, да се интересувам, по кое време, къде, какъв брой време са падали цените цените и така нататък "

" Третият признак е, че те са финансово необразовани. Не схващат нищо от финанси и парцели. Те са слепи, не виждат и не схващат какво се случва към тях. Дали от фикс идея и от лакомия - това е различен въпрос. Страдащите от недвижима болест са и глухи и недочуват новините, когато не са им преференциални. "

" Страдащите от недвижима болест са и тъпички. Например - те не могат да премислят концепцията за  номинална и действителна стойност. Едно жилище, в случай че се е качило от 200 000 до 220 000 хиляди, те автоматизирано биват заслепени и не виждат, че тези 220 000 през днешния ден са по-малко, в сравнение с преди една година. Тежко болните, страдащи от недвижима болест, това не го схващат. "

" Друго - тези хора имат вяра, че щом цените на строителните материали са се покачили, значи и жилищата ще вървят нагоре. Това не е по този начин - цената на имотите  се дефинира от закона за търсенето и предлагането ".

Вижте повече във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР