Икономиката на Русия се свила изненадващо през ноември 2017-а година

...
Икономиката на Русия се свила изненадващо през ноември 2017-а година
Коментари Харесай

Изненадващо свиване на руската икономика през ноември 2017 г.

Икономиката на Русия се свила изненадващо през ноември 2017-а година в следствие най-много на спад на индустриалното произвеждане, оповестява БНР. Националното радио се базира на заявистерството на стопанска система, представено от Ройтерс.

Брутният вътрешен артикул се намалило през ноември с 0,3% по отношение на година по-рано, опровергавайки по този метод прогнозите на икономисти и анализатори за напредък от 1,5 на 100.
Все отново трябвало да се има поради, че мощно подвластната от петрола съветска стопанска система е отбелязала усъвършенстване през 2017-а година след две години на криза, провокирана от внезапен спад на международните цени на суровините, както и от наложените от западните страни наказания против Москва за ролята й в украинската рецесия.

Министерството на стопанската система обвинило за свиването на стопанската система през ноември по-слабото индустриално произвеждане предвид на съглашението на огромните производители на нефт, в това число ОПЕК и Русия, за по-нататъшно ограничение на производството на недопечен нефт, за поддръжка на цените на значимата енергийна суровина.
Министерството също по този начин декларирало, че индустриалното произвеждане се е влошило и вследствие на извънредно топлото време, което е довело до напън в търсенето на природен газ както на вътрешния, по този начин и на външния пазар, прибавя БНР.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР