Икономическите санкции на ЕС срещу Русия не постигнаха целта си,

...
Икономическите санкции на ЕС срещу Русия не постигнаха целта си,
Коментари Харесай

Силен глас от коалиционния партньор на Меркел иска край на санкциите за Русия

Икономическите наказания на Европейски Съюз против Русия не реализираха задачата си, съобщи в изявление за Die Welt заместник-председателят на немските социалдемократи Мануела Швезиг, съобщи БГНЕС. Припомняме, че социалдемократите още веднъж са сътрудник на Ангела Меркел в ръководството на Германия.
" Четири години след въвеждането на глобите установяваме, че те не реализираха своята цел ", акцентира Швезиг. Според нея заради това следвало да се премине към анулация на рестриктивните мерки в икономическата сфера на взаимоотношенията с Москва.
" В интерес на Германия и Русия е да се премине към анулация на взаимните наказания ", сподели Швезиг, която е министър председател на провинция Мекленбург-Предна Померания. Швезиг смята, че " двете страни би трябвало да стартират да се движат една към друга " и категорично акцентира, че " Русия би трябвало да даде своя принос ".
Тя добави, че от глобите в ръководената от нея провинция страдат най-вече фермерите. Швезиг означи, че в източните елементи на Германия измежду всички партии съществува консенсус по въпроса за нуждата от анулация на глобите.
Заместник-председателят на ГСДП допусна, че немският външен министър Хайко Маас " ще се стреми към разговор с Русия ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР