Икономическата война ще продължи, дори и да се стигне до

...
Икономическата война ще продължи, дори и да се стигне до
Коментари Харесай

Иван Кръстев: Икономическата война ще продължи, дори и да се стигне до примирие в Украйна


Икономическата война ще продължи, даже и да се стигне до помирение в Украйна, а наказания против Русия ще има, до момента в който Владимир Путин е президент. Това предвижда политологът Иван Кръстев по време на годишната среща сред бизнеса и държавното управление, проведена от вестник " Капитал ".

„ Икономическата война ще продължи и тази икономическа война ще визира всяка компания, тя е обвързвана с цена на естествени запаси. Ние сме се концентрирали единствено какво се случва в граничните страни, само че в действителност може да забележим големи талази на политическа неустойчивост в Близкия изток, в Африка.

В този смисъл внезапно не, че се трансформира някаква част от света, целият свят се трансформира.

В тази обстановка най-важна е вътрешната непоклатимост на едно общество - то да знае за себе си какво желае. Вижте, всяко общество е разграничено, във всяко общество някакви хора не харесват някакви хора, във всяко общество имаш държавно управление и съпротива, само че има някакви червени линии, което обществото се договаря вътрешно и апропо те се договарят, тъй като имаш публичен напън да се прави това и то е какво не правиш в тази обстановка “, съобщи Иван Кръстев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР