Икономическата война, отприщена от западните държави срещу Русия, даде обратен

...
Икономическата война, отприщена от западните държави срещу Русия, даде обратен
Коментари Харесай

“Гардиън”: Санкциите против Русия направиха Путин по-силен от когато и да било

Икономическата война, отприщена от западните страни против Русия, даде противоположен резултат и президентът Владимир Путин стана по-силен от всеки път, написа английският вестник “Гардиън ”

Според Саймън Дженкинс, създател на публикацията, антируските наказания са се трансформирали в най-необмисленото и контрапродуктивно решение в новата история.

Те направиха Путин по-силен: Русия усили износа за азиатските страни, което докара до невиждан остатък в нейния платежен баланс, рублата стана една от най-силните международни валути тази година, като се ускори с съвсем 50 % от януари.

Междувременно западните страни изпаднаха в криза, отбелязва наблюдаващият.

" Реалността на икономическите ограничавания против Москва е, че те доведоха до отмъщение. Несигурността се популяризира в Обединеното кралство, Франция, Италия и Съединени американски щати. Гладната от газ Германия и Унгария са покрай това да танцуват под мелодията на Владимир Путин. Цената на живота пораства на всички места. Евентуалните английски водачи Лиз Тръс и Риши Сунак се състезават във войнствена изразителност, обещавайки стягане на глобите без каквато и да е цел. Въпреки това, в случай че намекнете нещо по мотива, то незабавно ще ви заклеймят”, добавя той.

След началото на съветската военна специфична интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна, Западът ускори санкционния напън върху Москва. Европейският съюз към този момент вкара седем пакета от ограничавания, в това число ембарго върху въглищата и петрола. Всичко това към този момент докара до проблеми за самия Запад, провокирайки внезапно повишение на инфлацията и цените на храните и бензина.

Според Путин политиката за въздържане и намаляване на Русия е дълготрайна тактика на Запада и глобите са нанесли сериозен удар на цялата международна стопанска система. Въпреки това съветският водач е убеден, че актуалните събития слагат линия под световното владичество на Запада както в политиката, по този начин и в стопанската система.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР