Икономическата и социалната политика е водеща в програмата ни за

...
Икономическата и социалната политика е водеща в програмата ни за
Коментари Харесай

Нанков в Тетевен: В края на следващ наш мандат средната заплата ще е 2000 лв.

Икономическата и обществената политика е водеща в програмата ни за идващ мандат – предвиждаме в края му минималната работна заплата да доближи 1000 лева, а междинната – 2000 лв..

Това сподели на срещи в Тетевен лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч Николай Нанков. Той дефинира като чист популизъм обещанията на съперниците им за безвъзмездни детски градини и ясли, защото те не разасняват на гласоподавателите, че тези такси са по решения на обособените общински препоръки.
 Нанков: ГЕРБ планува всяка година актуализация на всички пенсии Нанков: ГЕРБ планува всяка година актуализация на всички пенсии
Избирателите, изключително по-възрастните, са обезпокоени от идното машинно гласоподаване – това е нещо непознато за тях и се притесняват, ч...

Не вярвайте на тези, които опропастиха бъдещето на родителите ви! Вие не знаете, само че те помнят времето, когато магазините бяха празни, джобовете бяха празни, вие - дребни, работа нямаше, спестените средства в семейството - ограбени за една нощ, пенсионният фонд - ограбен за една нощ, обърна се Нанков към младежите.

На среща с партийния актив в Тетевен лидерът на листата за Ловеч сподели, че „ новата власт “ употребява методите на политическата агитация за провокиране на ненавист. И даже не се старае да потвърждава тежките обвинявания против ГЕРБ. Целта им е изфабрикуваните операции да се разнасят от уста на уста, да се въртят по обществените мрежи и по този начин да се образува публично въодушевление.

Опонентите ни не могат да “изчегъртат ” построеното от ГЕРБ, нито доверието на хората, които са дали своят вот за нас - над 20 хиляди гласоподаватели в Ловешка област ни поддържаха единствено преди няколко месеца - на изборите на 4 април, сподели Нанков. И прикани за висока изборна интензивност – всички да гласоподават всеобщо и без боязън. За да се върне стабилността и сигурността, с цел да се вкара ред в хаоса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР