Иконата на стила и символ на 90-те години Кейт Мос

...
Иконата на стила и символ на 90-те години Кейт Мос
Коментари Харесай

Кейт Мос отпразнува 50-ия си рожден ден с гола рокля

Иконата на стила и знак на 90-те години Кейт Мос отпразнува рождения си ден в Париж, където отлетя с другари и семейство няколко дни преди значимата дата. Програмата на компанията включваше доста празнични събития, а всичко приключи с частно празненство в стилния хотел „ Риц “.


Папараците срещнаха Кейт и нейните посетители на входа на хотела, само че не бяха поканени на самото празненство. За празненството рожденичката избра тоалет, който към този момент е типичен за такива мотиви - „ гола “ рокля, една от многото в нейния дрешник. Фигурата на звездата ясно се виждаше зад черната дантела - тя наподобява просто ужасно.

Доскоро външният тип на Кейт - както тялото, по този начин и лицето - беше подложен на критика от злобари, намеквайки, че тя към момента води вреден метод на живот (което Кейт отрича). Кейт добави роклята с копринена мантия с ресни, а по-късно облече палто с ефектна кожена яка. Блестящи обувки допълваха визията.

Много други посетители на празненството бяха облечени с сходни „ голи “ рокли. Но не и мъжете: 37-годишното гадже на Кейт Мос, граф Николай декор Бисмарк, носеше грациозен черен костюм. Двойката, в чиято връзка в началото малко на брой имаха вяра поради 13-годишната им разлика във възрастта, е дружно от към осем години. През това време те се разделиха няколко пъти, само че наподобява, че в този момент всичко е наред в връзките им. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР