Иконата на поп музиката Бритни Спиърс сключи брак за трети

...
Иконата на поп музиката Бритни Спиърс сключи брак за трети
Коментари Харесай

Изненадващи признания: Бритни Спиърс не си спомня добре сватбата си със Сам Асгари

Иконата на поп музиката Бритни Спиърс подписа брак за трети път през юни тази година. Въпреки че от щастливото събитие не е минало доста време, певицата направи изненадващо самопризнание - тя не помни в елементи сватбата си с модела и фитнес треньор Сам Асгари. 

В дълга обява в нейния Инстаграм профил, която към този момент е изтрита, Спиърс споделя, че не е напълно сигурна дали е участвала на личната си женитба със Сам Асгари, тъй като през последните три години не е имала “истинско схващане ”.

„ Имаше доста говорене и ГОВОРЕНЕ на празненството!!! Не за мен, за жалост, тъй като когато не можете да дишате, тялото ви не може да се отпусне задоволително, с цел да приказва!!! " гласи публикацията на Бритни.

Певицата отбелязва, че от този момент проблемите ѝ с дишането са се подобрили доста. 
                             

40-годишната Бритни Спиърс и 28-годишния Сам Асгари минаха под венчилото в дома на певицата в Лос Анджелис в наличието на известни посетители като Донатела Версаче, Мадона, Парис Хилтън и Дрю Баримор. 
 Звездната женитба на Бритни Спиърс и Сам Асгари  Звездната женитба на Бритни Спиърс и Сам Асгари  Звездната женитба на Бритни Спиърс и Сам Асгари  Звездната женитба на Бритни Спиърс и Сам Асгари
Тогава Спиърс разгласява фотоси от тържеството, разкривайки в надписа, че е била  „ толкоз нервна “, че е получила паник офанзива преди церемонията. Въпреки терзанието, певицата показа, че това бил „ най-зрелищният ден “.

Освен вълнението от това значимо събитие в живота, Бритни е имала и друга огромна причина за стрес на сватбата си с Агари. Непоканен за сватбата се появи един от някогашните ѝ съпрузи - Джейсън Александър.
 Редките моменти на Бритни Спиърс и Сам Асгари под прожекторите  Редките моменти на Бритни Спиърс и Сам Асгари под прожекторите  Редките моменти на Бритни Спиърс и Сам Асгари под прожекторите  Редките моменти на Бритни Спиърс и Сам Асгари под прожекторите
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР