Иконата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е на мнение,

...
Иконата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е на мнение,
Коментари Харесай

Според сър Алекс Юнайтед не бива да жали пари за Магуайър

Иконата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е на мнение, че „ алените дяволи” не трябва да се плашат от това, че ще разпилян огромна сума за привличането на Хари Магуайър от Лестър Сити. Според „ Манчестър Ивнинг Нюз” шотландецът е посъветвал босовете да работят с обсег и да привлекат британския национал непременно.

През предишния сезон 2018/2019 точно слабата отбрана беше една от аргументите Юнайтед да приключи отвън зона „ Шампионска лига”. Манчестърци позволиха 54 гола във Висшата лига и към този момент привлякоха ново име в отбраната с покупката на Аарън Уан-Бисака от Кристъл Палас. Магуайър обаче от няколко години е топ приоритет за Юнайтед, който по този начин и не съумява да се споразумее с Лестър за цената му.

По всичко проличава, че клубът няма да може да протаква до безконечност договарянията с „ лисиците”, защото градският противник и първенец Манчестър Сити също демонстрира интерес към футболиста.

По-рано тази седмица „ Манчестър Ивнинг Нюз” съобщи, че Фъргюсън е забелязал капацитета на Магуайър още в ранните стадии на кариерата му в Шефилд Юнайтед. Изданието също по този начин написа, че бележитият сър Алекс Фъргюсън е останал шокиран от мудните дейности на отбора, който едвам тази седмица насочи първа оферта в размер на 70 милиона паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР