Иконата на Холивуд Мишел Пфайфър реши да се раздели с

...
Иконата на Холивуд Мишел Пфайфър реши да се раздели с
Коментари Харесай

Имение за 29.5 млн. USD продава Мишел Пфайфър

Иконата на Холивуд Мишел Пфайфър реши да се раздели с един от обичаните си парцели в Сан Франциско. Въпросната къща тя купува през 2004 година против 12 млн. USD. Днес актрисата желае за нея 29.5 млн. USD. Имотът разполага с парк от 3.5 хектара, а самата сграда, чиято разгъната застроена повърхност е 560 кв.м, е добре скрита измежду зеленина и на процедура е недостъпна за любопитните обективи на папараците. Разполага с 4 спални и 4 бани.

Основната къща е издигната през 1940 година и посреща гостите в просторна дневна с три порти от френски вид, които водят към главната тераса, а също по този начин обезпечават достъп и до библиотеката.

Всички спални се намират на горния етаж. На същото равнище има две гардеробни и SPA стая с мраморна вана и парна баня за двама. Къщата разполага и с три жилището за посетители, работен кабинет и фитнес зала.

На територията на имението има и тенис корт, закрит басейн и SPA център, ябълкова градина, оранжерия за зеленчуци. Осмоъгълната конюшня е издигната през 1925 година
















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР