Иконата на френското кино Бриджит Бардо е на достолепните 88

...
Иконата на френското кино Бриджит Бардо е на достолепните 88
Коментари Харесай

Легендарната Бриджит Бардо спря да диша! Линейката сбъркала адреса

Иконата на френското кино Бриджит Бардо е на достолепните 88 години

Световните организации разпространиха новината, че именитата актриса от 20-те години на предишния век е  спряла да диша. И поради това вдигнали на крайник Спешна помощ, която отишла в резиденцията й в Сен Тропе. Само че лекарите били толкоз ошашавени, че сбъркали адреса, доверява горещата клевета.

Иначе колата за спешна помощ тръгнала на секундата,след като сигнала бил подаден.Съпругът й Бернар д, Ормале удостоверил новата и обяснил какво се случило малко след случая в резиденцията им в Сен Тропе.

Съпругът на кинолегендата разкрива, че малко след 9 часа сутринта Бриджит имала проблеми с дишането. След като подали сигнал до Спешна помощ, колата за спешна помощ пристигнала със забавяне, тъй като сбъркала адреса. Лекарите подали О2 на актрисата и останали да я следят.

Актрисата е взела участие в 47 кино лентата, като напуща киноиндустрията през 70-години на предишния век.

Родена и израснала в Париж, Бриджит Бардо първо е била балерина, преди да стане модел и актриса.

Тя е единствено на 15, когато краси корицата на известно фешън издание, след което влиза в актьорството. На 18 среща първия си брачен партньор, режисьора Роже Вадим, който е на 24. Въпреки че техните са срещу този брак, те се венчават.На идната година се развеждат, а тя се популяризира като международен секс знак.

Името й е обвързвано с не един и двама хубавици, в това число с това на Ален Делон.След като се отдръпна от киното, Бриджит Бардо  създаде фондация за отбрана на животните.

 

Тагове: Бриджит Бардо кинолегенда френска актриса ален делон линейка спешна помощ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР