Иконата на балканската музика, големият Горан Брегович, вече нямат търпение

...
Иконата на балканската музика, големият Горан Брегович, вече нямат търпение
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Горан Брегович призна за сериозно нараняване и операция

Иконата на балканската музика, огромният Горан Брегович, към този момент нямат самообладание да се види с българските си почитатели в границите на идното му блестящо турне в София, Варна и Велико Търново тази есен. “Българи, гответе се! Ще бъде бясно!”, заканва се закачливо най-популярният балкански реализатор в интернационален мащаб.

На 4 октомври Брегович и неговият необикновен “Оркестър за сватби и погребения”, ще започват от Варна в Дворец на културата и спорта. На идващия ден, 5 октомври музикантите гостуват за първи път на Велико Търново (ДКС „ Васил Левски “) и на 6 октомври приключват с блестящ огромен концерт в зала 1 на НДК, София. Ексклузивно за нашата медия сръбската легенда даде изявление преди идните концерти в България:

- Г-н Брегович, с какви усеща се завръщате в България? Как бихте описали българската аудитория?

- Моята музика, в огромна степен, е повлияна от българската музика. За мен е същински комплимент, че имам аудитория в България. Всеки път, когато съм тук, изпитвам същинска наслада. Нямам самообладание за идните си три концерта в тази обичана за мен страна.

Четете на show.blitz.bg цялата изповед на сръбската легенда и самопризнание за една интервенция, която за малко го демотивирала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР