Икер Касийяс преподписа с Порто и ще завърши кариерата си

...
Икер Касийяс преподписа с Порто и ще завърши кариерата си
Коментари Харесай

Икер Касийяс ще пази за Порто до 40

Икер Касийяс преподписа с Порто и ще приключи кариерата си в португалския отбор, заяви самият испански вратар. Стражът, който има 167 мача за националния тим на Испания, ще навърши 38 години през май.
 Касийяс и Балак в спор за изхода на Реал - Байерн
Новият му двегодишен контракт значи, че той ще бъде на 40, когато ще постави завършек на своята професионална кариера. Касийяс е част от Порто от 2015 насам, откакто прекара цялата си кариера преди този момент в Реал Мадрид.

Той продължи да впечатлява с изявите си през сегашния сезон, като Порто поделя върха в локалното състезание с Бенфика при осем оставащи кръга и също по този начин се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига, където ще се изправи против миналогодишния финалист в конкуренцията Ливърпул.

" Днес е специфичен ден. Чувствам се като вкъщи си в този клуб. Искам да завърша футболната си кариера тук. Когато пристигнах, мнозина си мислеха, че ще играя сезон или най-много два и ще се откажа. Изпитвам голямо почитание към Порто за предоставената опция – освен към клуба, само че и към града. Нашата цел е да се борим за титли.

Фокусирани сме напълно върху шампионата и възможния край в шампионата за Купата на Португалия, където желаеме да бъдем. В Шампионска лига, всичко е допустимо. Концентриран съм върху Порто. Ще завърша кариерата си тук. Не знам какво ще се случи по-късно, само че се надявам да остана обвързван с футбола ", разяснява вратарят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР