ИКЕА откри нов магазин във Велико Търново - първи за

...
ИКЕА откри нов магазин във Велико Търново - първи за
Коментари Харесай

ИКЕА откри първия си магазин във Велико Търново

ИКЕА откри нов магазин във Велико Търново - първи за града и шести от веригата на световноизвестната компания в България.

Обектът се намира в комерсиалния център мол " Велико Търново " и обгръща 1800 кв.м. повърхност.

В него се оферират над 1000 продукта, които могат да се купят на място.

Сред тях има аксесоари за готвене и сервиране, украса, артикули за бебето и детето, за образуване на дома, текстил и други

Отделен е и бранш за храни и питиета, където се продават емблематичните им шведски кюфтенца, сьомга, кафе и други артикули.

Клиентите могат да поръчват и артикули от уеб страницата на ИКЕА, които биха могли да получат или вкъщи, или гратис на място, в новия магазин във Велико Търново.

Това е шестият търговски обект на компанията в страната.
Два от тях са София и Варна.Два са магазините от ново потомство, които се намират в търговски центрове - в Mall of Sofia и във Велико Търново.ИКЕА имат и два центъра за поръчки, които са в Пловдив и Бургас.
В Плевен, Благоевград, Хасково и Стара Загора са проведени и мобилни хъбове на паркинги на огромни търговски вериги, където клиентите на онлайн-магазина могат да си получат поръчките на място.

ИКЕА влиза на българския пазар през 2011 година посредством българското сдружение на компанията Housemarket S.A, част от гръцката Fourlis Group.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР