ИИ стартъпът постигна това, за което повечето стартиращи компании могат

...
ИИ стартъпът постигна това, за което повечето стартиращи компании могат
Коментари Харесай

Това бе съвсем неочаквано: само за един ден бяха продадени 10 000 бройки от „зайчето“ Rabbit R1

ИИ стартъпът реализира това, за което множеството започващи компании могат единствено да мечтаят.

Когато основаният в Санта Моника стартъп за изкуствен интелект Rabbit показва своята най-нова иновация по време на ревюто CES 2024, той си бе сложил за цел да продаде към 500 устройства.

Въпреки това те продадоха 10 000 броя още в първия ден на предварителните продажби.

Правилно сте прочели – цели 10 000 бройки в първия ден на предварителните продажби.

R1, особено основаното AI устройство на Rabbit, включва операционната система Rabbit OS, основана на патентован Large Action Model (LAM), което отстрани потребността от голям брой приложения.

Компактен дизайн, мощни функционалности и заричане за безпроблемно онлайн преживяване придават извънреден искра на r1. Устройството, което е с почти половината от размера на iPhone, разполага с 2,88-инчов екран, въртяща се камера за правене на фотоси и видеоклипове и колелце за скролване, навигация и връзка с вградения в устройството AI-асистент.

На хардуерния фронт виждаме процесор на MediaTek с тактова периодичност 2,3 GHz, 4 GB памет и 128 GB място за предпазване, които са изцяло задоволителни за софтуерните благоприятни условия на r1. Rabbit си е партнирал с шведската дизайнерска компания Teenage Engineering, известна със синтезатора OP-1, с цел да добави нотка на изисканост към естетическата прелест на r1.

Rabbit вкара и „ Rabbits “ – лични сътрудници с изкуствен интелект, предопределени да подобрят прекарването на потребителите, като се оправят със задания, вариращи от бързо търсене на информация до комплицирани такива като обмисляне на пътувания или виртуално извършване на покупки на хранителни артикули.

Разбира се, след този непредвиден връх стартъпът Rabbit разгласи, че ще има втори кръг от продажби на Rabbit R1, който ще се състои през месец март тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР