Игрищата на Спортна София“ в столичния квартал Зона Б5“ ще

...
Игрищата на Спортна София“ в столичния квартал Зона Б5“ ще
Коментари Харесай

Футболен турнир събира средства за деца болни от хемофилия



Игрищата на „ Спортна София “ в столичния квартал „ Зона Б5 “ ще са хазаин на 9-то издание на обичайния благотворителен футболен шампионат на българските последователи на задгранични тимове.

Събраните средства от проявата тази година ще бъдат дарени на Българската асоциация по хемофилия.

Детският шампионат ще опълчи отборите на Ювентус, Галатасарай, Интер, Челси, Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Отборите са селектирани от формалните почитател клубове, участващите деца сред 1 и 4 клас ще получат екипи и медали, а за първенците е планувана купа.

В „ огромния шампионат “ купата ще вдигне някой всред 12-те тима от български последователи на Интер, Ювентус, Челси, Рома, Галатасарай, Саутхямптън, Бърнли, Манчестър Юнайтед, Лацио, Барселона, Ливърпуул и Астън Вила. В конкуренцията има още три гостуващи тима донори – на адвокатските фирми на частните правосъдни реализатори Мариян Петков, Милен Бъзински и Неделчо Митев, както и един отбор с Wild Card – „ FC Tornado 2013 от Футбол с идея “.

" Последният шампионат събрахме рекордна сума – 16 000 лв., която оползотворихме по най-правилният метод. Закупихме акумулатори, които успяхме да набавим  на много по-ниска стойност, от която се набират в България. Респективно колкото се може повече деца с повреден слух получиха своите консумативи и акумулатори за техните слухови апаратчета и кохлеарни импланти ", заяви особено за предаването " На финала "   с Елена Тодоровска - ръководител на Асоциацията на българските почитател клубове на задгранични тимове.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР