Игри на волята стават все по-ожесточени и интересни, а племената

...
Игри на волята стават все по-ожесточени и интересни, а племената
Коментари Харесай

Бойци и Приключенци заедно: Морунов, Туджаров, Семира и още гледаха скандалния епизод заедно

" Игри на волята " стават все по-ожесточени и забавни, а племената водят люта борба между тях, само че и в самите тях към този момент има обединения, напрежение и кавги. Всички участници и фенове останаха в потрес, откакто бе разкрито невижданото и жестоко нарушаване на разпоредбите от Шампионите, които са си вкарали храна на Дивата река.

Виж още: Каква среща! Момичетата от " София Ден и Нощ " се откриха в Берлин и си спомниха миналото 

Водещите Ралица и Димо демонстрираха на всички племена снимков материал, който разкри, че Шампионите не са гладували на Дивата река. В осъществяване на авансово умислен проект и в нарушаване на разпоредбите, външни хора са им доставили цялостен чувал, цялостен с храна. Шампионите са се хранили нееднократно и са се явявали на Арената в чудесно физическо положение, заблуждавайки останалите две племена. Именно този епизод се събраха да гледат някои от участниците в Игрите - Морунов, Семира, Туджаров и Неделчо от Бойците и Приключенците.

Виж още: Галин отпраши за един от най-красивите и положителни за живеене градове в Европа

Морунов показа няколко сторита в Инстаграм, на които се вижда, че явно част от участниците от двете племена са се сближили и са решили да изгледат дружно един от най-горещите епизоди в този сезон. По-рано звездата от племето на Бойците показа и фотография, на която се вижда, че е в компанията на Елизабет и Мартин, който сега в Игрите, е дружно с Отшелника. Как ще завърши борбата сред титаните Симеон и Мартин, и кой от тях ще господства над Плажът на отшелника? Кой ще победи в Капитанската борба - всичко това ще стане ясно в 21:00 по NOVA.

Изображение: https://www.instagram.com/semiraalsaray/, https://www.instagram.com/globalcastaway/, https://www.instagram.com/dimitar.morunov.ski/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР