Игри на волята определено се превърна в ТВ феномен. Всички

...
Игри на волята определено се превърна в ТВ феномен. Всички
Коментари Харесай

Какво се случва днес с култовите финалисти от трети сезон на "Игри на волята"

" Игри на волята " несъмнено се трансформира в ТВ феномен. Всички видяхме по какъв начин " Сървайвър " се сгромоляса, а упованията бяха много огромни. 

Последният сезон на Игрите несъмнено роди някои нови инфлуенсъри, само че на някои от тях бързо им мина времето. Ето обаче какво се случва с някои от финалистите от трети сезон на приключенското предаване, което чакаме с неспокойствие тази есен още веднъж:

Паулина

Певицата е с полски корени и е единствената мацка, която съумя да се пребори да остане до финалната права на шоуто. Талантливата певица през днешния ден е повече инфлуенсърка и популяризира разнообразни артикули. Поли скоро не е издавала нова ария, а и не е супер дейна в обществените си мрежи.

Виж още: Мис Варна е същински ходещ секс! Карина Атанасова е най-оборотната мацка в морската столица 

Андрей Гридин

Победителят в сезон 3 продължава да пътешества из България. Той работи крепко над разнообразни планове, само че също не е супер деен в Instagram. Рядко споделя нови фотоси и сторита, само че едно е несъмнено – към момента се любува на успеха и парите от шоуто.

Виж още: Бонбонова се появи такава, каквато е! Захвърли облекла и всички видяха ТОВА

Симеон Станкович

Симеон продължава със спортната си кариера, а неотдавна даже е спечелил първо място в съревнование. Явно прекарва много от времето си в България, а не в Германия. Близък е със Стратимир.

Стратимир

Balkan Beast, както е още прочут Стратимир, продължава също със спорта и е все по този начин в супер форма. Не е ясно дали си има половинка, само че пък се оформи като инфлуенсър и мотиватор на младежи.

Виж още: Горещо и влажно: Анджелина Атанасова сподели знойна гръд в Гърция

Елизабет

Все по този начин пъргава, секси и красива. Елизабет е евентуално най-влиятелната от всички мацки в Игри на волята трети сезон. Тя популяризира много и разнообразни артикули на марки, които очевидно заплащат добре.

Изображение: https://www.instagram.com/elizabeth_vassileva/, https://www.instagram.com/balkan.beast/, https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР