Играта PlayerUnknown’s Battlegrounds получи своя момент на слава с въвеждането

...
Играта PlayerUnknown’s Battlegrounds получи своя момент на слава с въвеждането
Коментари Харесай

Хитът Battlegrounds ще се сдобие със спиноф

Играта PlayerUnknown’s Battlegrounds получи своя миг на популярност с въвеждането на Battle Royale жанра на сцената. Затова компанията зад заглавието (именувана сбито PUBG Corp ) основа ново студио. То ще се споделя бe и има задачата да създаде „оригинално сюжетно прекарване, насочено към вселената на PUBG“.

Студиото се оглавява от Глен Скофийлд (отговорен за шлагери като Call of Duty: World War II и Dead Space поредицата). Във връзка с анонса беше оповестено и видео в YouTube, представящо новия разработчик. На него Скофийлд показа, че чака с неспокойствие да преживее „свободата на проучване на света на PUBG“ и опциите, които му предлага. Striking Distance студиото се намира в Сан Рамон, Калифорния, и е благосъстоятелност на PUBG Corp, което значи, че компанията напълно се заема с публикуването на новото заглавие.

Интересно е какво се случва със идната Call of Duty игра за 2020-та година, откакто Скофийлд и Майкъл Кондри напуснаха Sledgehammer последните месеци. Междувременно Брендън Грийн (познат под псевдонима „PlayerUnknown“) показа, че продължава с нови планове по отношение на основната Battlegrounds. Така бе основан филиалът на компанията PUBG Special Projects. Грийн остава изобретателен шеф на истинския план PUBG, само че компанията му се пробва да насочи вниманието си и към сюжетните игри, освен към Battle Royale жанра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР