Играта на Надал и Карлос Алкарас при мъжките двойки на

...
Играта на Надал и Карлос Алкарас при мъжките двойки на
Коментари Харесай

Надал намекна, че кариерата му може много скоро да приключи

Играта на Надал и Карлос Алкарас при мъжките двойки на олимпиадата завърши със загуба с 2:6, 4:6 от американските четвърти сложени Остин Краичек и Раджив Рам.

 

На въпрос дали ще взе участие на US Open, 38-годишният състезател отговори: „ Изглежда не, само че скоро ще ви уведомя. За момента не мога да ви дам явен отговор, би трябвало ми малко време, само че за мен наподобява мъчно “.

Междувременно, отговаряйки на въпрос за партньорството му на корта с Алкарас, Надал пося още повече подозрения върху бъдещето си.

 

„ Ако бях с 10 години по-млад, щяхме да създадем красива връзка на корта и щяхме да споделим доста красиви моменти дружно “, означи той.

 

„ Но това няма да се случи. Ще забележим дали ще продължа да играя. Но несъмнено, ще го поддържам от у дома и ще му поисквам всичко най-хубаво всякога. Дори и да продължа да играя или не, аз обичам тениса “, добави Надал.

 

Испанецът удостовери присъединяване за Лейвър къп в Берлин през септември.

Надал се стремеше да обогати олимпийската си кариера с трети орден, откакто преди този момент завоюва злато на сингъл и на двойки, само че отдадената аудитория не съумя да помогне на него и Алкарас против първокласен тим на двойки.

 

„ Беше разочароващо да не печеля орден за Испания, само че това е. Дадох всичко от себе си във всяка минута, до момента в който бях на корта, само че това не беше задоволително, с цел да реализираме задачите си. Ако това е за финален път, това е незабравимо чувство и страст. Хората ми дават любовта и поддръжката всяка една секунда, до момента в който съм на корта. Супер, супер особено е да усетя това изключително на това място. На този стадий от моята кариера играя за усеща, играя повече за страсти, в сравнение с за резултати ", посочи тенисистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР