Играта на Борисов и Нинова е прозрачна и на нея

...
Играта на Борисов и Нинова е прозрачна и на нея
Коментари Харесай

Антон Шаренков: Играта на Борисов и Нинова е прозрачна и на нея биха се хванали само задкулисни играчи - Топ новини


Играта на Борисов и Нинова е транспарантна и на нея биха се хванали единствено подмолни играчи, които да служат за стръв на Демократична България. Борисов ни „ пази от комунистите “, Нинова ни пази от „ статуквото на Борисов “. ВГъзраждане непрестанно наливат вода в мелницата на Борисов, акцентирайки го като проамерикански насочен, тъй като много вкисна тази мантра и никой не има вяра на нея.

Сега вГъзхода на Янев ще почне да играе за Нинова, получавайки трети мандат и поканвайки я първо нея. Демек каквото и да се случи ще е или в наличието на Герб или в наличието на Българска социалистическа партия. Време е в тая безспорна невъзможност да се върнем две години обратно и да забележим кой и за какво припозна Българска социалистическа партия като стратегически сътрудник.

Демократична България има единствено един потребен ход в тази обстановка – да уточни Българска социалистическа партия като част от порочния модел Герб-ДПС и всичко да стартира изначало. Всичко останало не са ходове, а изходи. Заслушайте се в песента на лайняните медии.

Всички партии имали правото да си изпълнят обещанието пред гласоподавателите и да не прекрачват алените линии, единствено Демократична България имала моралното обвързване да прави взаимни отстъпки. Айде сиктер! Избори до поумняване!

Антон Шаренков,фейсбук

Играта на Борисов и Нинова е транспарантна и на нея биха се хванали единствено подмолни играчи, които да служат за стръв на…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР