Играта и без това ще си е доста брутална.A Plague

...
Играта и без това ще си е доста брутална.A Plague
Коментари Харесай

A Plague Tale: Innocence няма да съдържа хорър елементи

Играта така и така ще си е много брутална.
A Plague Tale: Innocence на Asobo Studio несъмнено провокира интерес по време на Е3 2018. Играта ще ви разкрие историята на Амичия и нейния дребен брат Хюго. Действието се развива във Франция през XIV век. Амичия и Хюго са сами в един нечовечен свят, в който би трябвало да бягат от плъховете, сеещи гибел и са безусловно на всички места, и от представителите на Инквизицията.

Наскоро креативният шеф на играта Давид Дедеин реши да показа повече детайлности за A Plague Tale: Innocence в изявление за Gaming Bolt, разказвайки повече за света на играта, героите и средата.

От думите му разбираме да вземем за пример това, че играта няма да е кооператив или с опция за превключване сред Хюго и сестра му. Но Хюго няма да е беззвучен участник. Вие ще би трябвало да се грижите освен за своята, само че и неговата сигурност и това ще въздейства на напредъка ви. Така да вземем за пример, в случай че го оставите самичък за по-продължително време, той може да почувства боязън, да се разплаче или да ви повика по име, което на собствен ред да притегли вашите врагове. Отделно от това, ще би трябвало деликатно да преценявате опциите ви за отбягване на заплахите – светлината ви подсигурява избавление от плъховете, само че това от своя страна притегля човешките ви врагове. Заедно с това разбираме, че Asobo не целят вкарването на хорър детайли в играта.

„Не“, дава отговор Дедеин на въпроса ще има ли хорър детайли в A Plague Tale: Innocence. „Освен, бих споделил свръхестествената природа на плъховете или самото им държание, което е нетипично. Има вкарана известна доза алхимия тук, която, както знаете се е възприемала за просвета през междинните епохи. Но самата игра е сложена в този исторически интервал. Това е метод да останем стъпили на земята. Тя така и така си брутална и груба и от време на време жестока, което е задоволително единствено по себе си’.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР