Играете по правилата, а накрая вместо гадже ѝ ставате приятел.

...
Играете по правилата, а накрая вместо гадже ѝ ставате приятел.
Коментари Харесай

Четиво за начинаещи играчи! Защо тя иска да сте само приятели

Играете по разпоредбите, а най-после вместо гадже ѝ ставате другар. Да спечелиш сърцето на една жена е предизвикателство. Казват, че има правила и стъпки, които да следвате, само че истината е, че всичко е строго самостоятелно. Когато поемете самодейност да флиртувате и сваляте едно момиче има три разновидността на край – отхвърля ви, печелите я или ѝ ставате другар. Колко пъти сте попадали в така наречен „ френд зона “, вместо да спечелите интереса ѝ като момче/мъж? Така и не разбирате къде грешите, откакто я обсипвате с внимание, похвали, прекарвате времето си главно с нея и в действителност я изслушвате. Е, може би тъкмо там бъркате.

1. Чакате прекомерно дълго преди да я завладеете физически
Ако незабавно ѝ отправите оферта за секс, евентуално ще ви покаже вратата или даже ще ви зашлеви. Но когато харесвате една жена, мълчешком предписание е, че до третата среща би трябвало най-малко да сте я целунали. В противоположен случай вие ѝ подавате неверни сигнали, че просто търсите компания/приятелство и самичък се набутвате във въпросната „ френд зона “.

2. Изслушвате търпеливо и най-дребните елементи и „ драми “ в живота ѝ
Като да вземем за пример, че е качила 2 кг и в този момент прави еди-каква си диета. Или на разпродажбата оня ден за малко да си купи 2 чифта идентични дънки. Стоп! Вие не сте ѝ другарка и в случай че не пресечете такива диалози в зародиш, тя най-после ще ви споделя и елементи за цикъла си. Неусетно ще търси и мнението ви и хоп, вие на процедура ставате нейна другарка.

3. Споделяте за някогашните си през цялото време
При първите ви срещи не инициирайте диалози за някогашни. Не ѝ споделяйте горчивия си опит, тъй като по този начин ще нагазите в дълбоки води на болежка, горчилка и драма, които ще ви сближат на едно напълно друго равнище. В последна сметка вие би трябвало да спечелите вниманието ѝ като мъж, да я съблазните, а не да се жалвате за предишното си. Освен това мъж, който изначало приказва за някогашните си изпраща сигнал, че не търси връзка.

4. Разкривате се прекомерно бързо
Още първоначално си разказвате всичко и на процедура се превръщате в отворена книга за нея. Тя губи бързо всевъзможен полов интерес, защото след цялата информация по всяка възможност тя няма да ви възприема като „ полов обект “, а и няма да го има този „ гъдел “ да ви разгадае парче по парче. Жените си падат по тези неща.

5. Нонстоп сте ѝ разполагаем
Вие сте като малко кученце, което я следва по петите. Бързо ще ѝ омръзнете, ще ви приема за даденост. Жените обичат мъже, които се дърпат. Те са като акулите и в случай че усетят незабавно огромния ви интерес към тях, ще пернат заден и ще ви търсят при потребност, поддържайки отдалеченост и поставяйки ви във „ френд зоната “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР