Играещият треньор на волейболния отбор на Левски Владимир Николов не

...
Играещият треньор на волейболния отбор на Левски Владимир Николов не
Коментари Харесай

Владо Николов: Останах в София за да се подготвям, гоним три победи

Играещият треньор на волейболния тим на Левски Владимир Николов не отпътува със своя отбор за Финландия, където " сините " гостуваха на локалния Перунган Поят (Рованиеми) в мач-реванш от 1/16-финалите на третия по мощ европейски шампионат " Чалъндж къп ". В негово неявяване волейболистите на Левски позволиха втора загуба от Рованиеми, този път с 2:3, и отпаднаха от по-нататъшната конкуренция. Ето какво сподели Владо Николов за BGvolleyball.com за аргументите да не отпътува с отбора и мнението му за мача:

" Останах в София заради две аргументи. Първата е, че Иван Панков е много по-добре и може да играе, въпреки и не изцяло възобновен. Така че моето наличие не е неотложно. Втората е, че употребявам тези дни да се приготвям пълноценно физически. Да бъда с тима значи три дни пътешестване без тренировки и единствено един мач. А аз би трябвало да упражнявам, би трябвало да се подлагам на физиотерапия, с цел да встъпвам във форма ".

" Предстоят ни три доста значими мача в Суперлигата и Купата на България – домакинство на Пирин (Разлог), мач от Купата на България и домашен дуел с Марек Юнион Ивкони (Дупница). От тези три мача гоним три победи. Затова и аз би трябвало да бъда на равнище, тъй като в последните срещи не съм това, което желая. В момента, в който имам играч на поста диагонал, на който можем да разчитаме на 100%, към този момент моите изяви на терена няма да са нужни. Но до тогава би трябвало да упражнявам интензивно ".

Относно мача в Романеми Владо Николов съобщи, че отборът му е имал своите шансове: " Момчетата изиграха този мач доста по-спокойно и бе напрежението, което имаше в семейството в гонене на победа. Имахме своите шансове за победа, само че прочут брой грешки ни попречиха да стигнем до триумф ".

Владо Николов разкри още, че титулярният диагонал Смилен Мляков, който лекува травма в лакътя, ще направи първа подготовка в понеделник, а всички чакат обнадеждени неговото възобновяване и завръщането му на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР