Играещият помощник-треньор на Септември София Валери Божинов е имал покана

...
Играещият помощник-треньор на Септември София Валери Божинов е имал покана
Коментари Харесай

Божинов става помощник в националния

Играещият помощник-треньор на Септември София Валери Божинов е имал покана да бъде част от щаба на новия народен селекционер Младен Кръстаич.

Той е бил подготвен да одобри тази роля, само че се е наложило да откаже поради неналичието на лиценз. Това разкри Божигол пред „ Диема спорт “.

„ Щом БФС са избрали Кръстаич, то решението е вярно. Те са анализирали неговите качества. Познавам неговата работа и имам положително мнение за него. Дано успее, поисквам му го. Дано успее да вкара част от сръбския дух, както и метод на игра.

Сърбите са обединен народ и съм уверен, че ще имаме триумфи в него. За да има триумфи обаче, всички би трябвало му помогнем и да се селектират верните хора. За жал, нямаме огромни имена зад граница, само че се надявам още веднъж да излязат състезатели, които да ни радват в чужбина. Обединението прави силата. Самочувствието на родния футбол е изгубено и би трябвало да го върнем “, съобщи Божинов.

„ Допада ми какво върша. Трябваше да съм част от екипа на Кръстаич, само че нямам лиценз и на този стадий не мога да заставам на скамейката. Ще забележим, може би под друга форма ще съм част от отбора, с цел да оказа помощ на момчетата.

Аз съм човек с огромно сърце и в случай че мога, желая да го дам. Искам да съм на Европейско. Последния път бях там, с помощта на колектива и на играчи като Балъков, Боримиров, Стилиян, Мартин, Бербатов. Аз не желая да отида като футболист, само че под някаква форма да оказа помощ на тима. Ходи ми се! “, показа още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР