Играещият от Милан под наем в Севиля Сусо отново намекна,

...
Играещият от Милан под наем в Севиля Сусо отново намекна,
Коментари Харесай

Сусо: Искам да остана дълго в Севиля

Играещият от Милан чартърен в Севиля Сусо още веднъж загатна, че не желае да се завръща на „ Сан Сиро “, а да остане дълго в Андалусия.

Испанският отбор взе 26-годишният футболист със наложителна алтернатива за закупуването му. В момента Севиля е на третата позиция в Ла Лига и шансът клаузата да се задейства е доста огромна.

Сусо изигра шест мача в шампионата и показа, че е благополучен в отбора. Испанецът съжалява, че шампионатът бе спрян поради пандемията породена от ковид, тъй като тимът се е намирал в напредък.

„ Тук съм добре. Отдавна бях отвън дома си, само че в този момент, когато съм в Севиля, желая да остана за дълго на „ Рамон Санчес Писхуан “. Очаквах да е мъчно, само че всички момчета ме одобриха добре в съблекалнята “, съобщи Сусо.

„ Преди това познавах доста добре Лукас Окампос. Много го одобрявам. Същото важи и за Евер Банега, който играеше в Интер. Паузата пристигна в най-лошия миг, бяхме трети, играехме добре и се подобрявахме с всеки минал мач. Но тези неща за жалост са отвън нашия надзор “, добави още испанецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР