играе по арогантен начин и е късметлия, че играчите му

...
играе по арогантен начин и е късметлия, че играчите му
Коментари Харесай

"Арогантен Ливърпул, играчите му заслужаваха 10 мача наказание, имат протекции"

играе по нахален метод и е късметлия, че играчите му не са получили по 10 мача наказване за рисковите нарушавания против Тотнъм - това мисли някогашният италиански национал Марко Тардели, който има над 80 дуела за " Скуадра адзура ".
Припомняме, че съставът на Юрген Клоп приключи при тъждество 2:2 против Тотнъм. Анди Робъртсън бе изпъден с пряк червен картон през второто полувреме, само че отборът имаше съществени искания, защото Хари Кейн не бе изпъден за съгласно мнозина по-грубо нарушаване.
" Чувам хората да споделят, че Ливърпул не може да бъде надигран, само че това не важи за никой тим, изключително против Интер. Ливърпул има добра връзка със съдиите. Фаловете, които играчите на Ливърпул вършиха против Тотнъм... те биха получили санкции от по 10 мача, в случай че бяха в Италия.
Освен това Ливърпул е нахален поради метода, по който играе. Там са наясно с това какъв брой са мощни и с това, че се употребяват с подкрепи от съдиите, любуват се на това " - съобщи Тардели. Междувременно се готви сериозен трансфер в европейския футбол, откакто .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР