Играчите, треньорите и феновете имат две седмици, за да свикнат

...
Играчите, треньорите и феновете имат две седмици, за да свикнат
Коментари Харесай

Първенството на Южна Корея започва сезона на 8 май

Играчите, треньорите и почитателите имат две седмици, с цел да свикнат с новите правила към футбола в Република Корея, откакто K-League разгласи, че забавеният сезон ще стартира на 8 май. Чонбук ще бъде хазаин на Сувон в първата среща, която в началото беше планувана за 29 февруари.

К-Лигата, както е известно шампионата на страната, бе прекъсната, когато Южна Корея влезе в режим по време на пандемията с ковид, а играчите неотдавна се завърнаха към тренировки и започнаха да играят другарски мачове тази седмица.

Ограниченията последователно се отстраняват и новите ежедневни случаи на ковид са спаднали до едноцифрени тази седмица, откакто бе преминат пик през февруари, само че не задоволително, с цел да могат почитателите да участват на мачове при започване на сезона.

Лигата също постанова строги правила за обществено разграничаване за играчите на и отвън терена. На полето това явно значи, че играчите не могат даже да беседват със съотборници или чиновници по време на мачове и несъмнено няма да се ръкуват.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР