Играчите са информирали наставника Благомир Митрев, че няма да се

...
Играчите са информирали наставника Благомир Митрев, че няма да се
Коментари Харесай

3 заплати и 13 премии чакат във „Верея“



Играчите са уведомили наставника Благомир Митрев, че няма да се появят на подготовка, до момента в който не видят най-малко част от парите си. Митрев споделил, че това е тяхно право. Един от играчите даже извикал: „ Имам 15 лв. в джоба! “ Масово в Стара Загора футболистите на „ Верея “ ядат от най-евтините сандвичи.

Голяма част от тях са застрашени, че могат да останат на улицата. Почти всички живеят на квартири, които им се заплащат от клуба. Наемите към този момент са закъснели с половин година и хазяите не желаят да слушат повече оправдания.

Последната среща сред тима и притежателя Галин Михайлов бе по време на зимния лагер в Анталия. Тогава предприемачът подсигурява, че всичко ще е наред и че тимът би трябвало да влезе в шестицата. През пролетта „ Верея “ загуби 4 от шестте си мача, победи „ Славия “ и направи реми с „ Пирин “, само че това се оказа задоволително за задачата.

Митрев и щабът му, които бяха назначени малко преди Нова година, към момента не са получили заплати. От липса на финанси се оплакваше и някогашният треньор Илиан Илиев, който напусна и отиде в „ Черно море “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР