Играчите на МиланОливие Жиру и Тео Ернандес записаха върхово постижение

...
Играчите на МиланОливие Жиру и Тео Ернандес записаха върхово постижение
Коментари Харесай

Оливие Жиру и Тео Ернандес поставиха рекорд в Серия А

Играчите на МиланОливие Жиру и Тео Ернандес записаха върхово достижение в история на Серия " А ". То обаче няма общо с представянето им при днешната победа с 2:1 над Салернитана, а вместо това е обвързвано със самото им присъединяване в мача.

Жиру и Ернандес играха за „ росонерите “ 17 дни след последния си мач на Мондиал 2022. Така те счупиха върха за най-ранно присъединяване на играчи като титуляри в дуел от италианския хайлайф след последния им мач от Световно състезание. Двамата стартираха от първата минута и за Франция при загубата от Аржентина след осъществяване на дузпи на финала на Мондиала в Катар, който се изигра на 18 декември. Днес те усъвършенстваха предходното достижение на хърватина Марсело Брозович, който преди пет години беше титуляр за Интер против Сасуоло 35 дни след изгубения си край на Световното състезание през 2018-а точно от Франция.

Срещу СалернитанаЖиру остана на терена 85 минути, а Ернандес изигра цялостен мач. Двамата са твърди титуляри в състава на Стефано Пиоли, тъй че не е изненадващо, че наставникът разчиташе на тях и в днешния дуел.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР