Играчите на Манчестър Юнайтед са отправили молба към шефовете да

...
Играчите на Манчестър Юнайтед са отправили молба към шефовете да
Коментари Харесай

Играчите на Ман Юнайтед натискат шефовете да се активизират на трансферния пазар

Играчите на Манчестър Юнайтед са отправили молба към шефовете да се засилват на трансферния пазар и да привлекат най-малко още няколко качествени играчи, твърди " Мирър ". Отборът явно има потребност от незабавно укрепване най-малко в няколко зони. " Червените дяволи " започнаха сезона ужасяващо с две загуби от Брайтън (1:2) и Брентфорд (0:4) и се намират на дъното на таблицата, а това е повече от показателно за положението на отбора.

През лятото от " Олд Трафорд " си потеглиха петима значими футболисти - Пол Погба, Единсон Кавани, Неманя Матич, Хуан Мата и Джеси Лингард. До момента обаче клубът е привлякъл единствено трима нови - Кристиан Ериксен, Лисандро Мартинес и Тайрел Маласия.

Поради тази причина няколко от главните футболисти, измежду които Кристиано Роналдо, Хари Мауайър, Маркъс Рашфорд, Люк Шоу и Бруно Фернандеш са поискали среща с управлението, на която да обсъдят селекцията на клуба и да упорстват за привличането на още качествени нови попълнения. Играчите са мощно обезпокоени, че в сегашния състав Манчестър Юнайтед няма никакви шансове да се бори за място в топ 4.

Проблемът обаче не е в нежеланието на шефовете да привлекат още нови. Клубът интензивно търси играчи, само че привличането на набелязаните футболисти към този момент се оказва много сложна задача по ред аргументи. Някои клубове изнудват " алените дяволи " с прекомерно високи цени, други изобщо отхвърлят да продават, а има и футболисти, които сега не са изключително заинтригувани да дойдат на " Олд Трафорд " в обстановката, в която клубът се намира.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР