Играчите на Манчестър Сити бяха посетени от легендарния Тиери Анри

...
Играчите на Манчестър Сити бяха посетени от легендарния Тиери Анри
Коментари Харесай

Тиери Анри посети тренировка на Манчестър Сити преди тимът да замине за Истанбул

Играчите на Манчестър Сити бяха посетени от именития Тиери Анри по време на вчерашната си подготовка, която е една от последните преди отборът да отлети за Истанбул поради съботния край против Интер в Шампионската лига.
 Познай кой ще победи във финала на Шампионска лига и завоюва финален модел игрална подпора Познай кой ще победи във финала на Шампионска лига и завоюва финален модел игрална подпора
Социалните мрежи бяха затрупани с видеа и фотоси по какъв начин Анри беседва с мениджъра на “гражданите ” Джосеп Гуардиола, като на някои от тях се вижда по какъв начин голмайсторът на тима Ерлинг Холанд се зрависва с французина. Не е ясно обаче дали експертът и някогашната звезда на Арсенал са си говорили за идния конфликт на “нерадзурите ”, или по напълно разнообразни тематики.

Що се отнася до самия Анри, продължава да е наясно дали той в действителност ще стане помощник Юлиан Нагелсман, който е спряган за нов ментор на Пари Сен Жермен, или става въпрос единствено за клюки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР