Играчите на Борусия (Дортмунд) се прибраха шокирани в съблекалнята след

...
Играчите на Борусия (Дортмунд) се прибраха шокирани в съблекалнята след
Коментари Харесай

Неочаквано изпращане за футболистите на Борусия

Играчите на Борусия (Дортмунд) се прибраха шокирани в съблекалнята след края на мача против Байер (Леверкузен) от Бундеслигата. “Жълто-черните” разгромиха с 4:0 директния си противник за място в Шампионската лига Байер (Леверкузен), само че след последния съдийски сигнал бяха освиркани от ентусиастите.

Феновете са гневни поради провалянето с 0:6 от Байерн (Мюнхен) и най-много от това 0:2 против Шалке 04 преди седмица, поради което бяха опънали плакати с ядосан текст по адрес на състезателите. Футболистите обаче демонстрираха отлична игра против Леверкузен, като по време на дуела бяха приветствани за попаденията си.

" You haven't understood the significance of the derby - you failures! "

A strong-worded banner in Dortmund's stadium today.

@MatthiasDersch pic.twitter.com/WirSyYSll1
— DW Sports (@dw_sports) April 21, 2018
Щом обаче реферът даде завършек на мача, хулите още веднъж се появиха. Това изненада Марко Ройс и неговите съотборници, които бяха решили, че към този момент са си върнали благосклонностите на агитката. Някои от почитателите им се радваха, само че мнозина ги изпратиха с обиди.

“Беше странно”, разяснява халфът Юлиан Вайгъл.

Единствен Свен Бендер от Байер, който изкара осем сезона в Борусия, имаше щастлието да се радва на овации пред “Жълтата стена”.

Три кръга преди края Дортмунд има 5 точки преднина пред петия Хофенхайм и не би трябвало да има проблем да се класира за ШЛ. Бундеслига 31 кръг, събота 21 април  Борусия (Дортмунд) 4:0краен резулат  Байер (Леверкузен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР