Играчът на Славия Момчил Цветанов беше много разочарован след загубата

...
Играчът на Славия Момчил Цветанов беше много разочарован след загубата
Коментари Харесай

Момчил Цветанов: ЦСКА играе срещу играчи от втора и трета дивизия, а ние срещу отбор за милиони

Играчът на Славия Момчил Цветанов беше доста отчаян след загубата на отбора с 0:1 при гостуването си на Хайдук в Сплит в мач от Лига Европа.

“За следващ път изпуснахме куп положения през първото полувреме.
През второто Хайдук диктуваше темпото на игра, а ние се затворихме и чакахме нашия късмет на контра. Наказаха ни по най-нелепия метод от корнер. Спортен късмет не ни доближи през днешния ден. Съжалявам, че не успяхме да зарадвахме нашия началник и почитателите ни на стадиона. Задължително би трябвало да вкараме гол на реванша. Ще си забележим грешките и позитивните неща. Ще гледаме да почистим негативната игра в отбрана и офанзива и ще се опитаме да се противопоставим на този мощен тим. Имаха един-два удара от надалеч и останалото всичко беше от корнери.

Показахме, че можем да играем против огромните тимове. Надиграхме тотално Лудогорец, Берое и Тампере. Ние ги превъзхождахме тотално във всяко едно отношение. Отново Гошо Петков ни извади, възторженостти за него. ЦСКА играят против футболисти, купени от втора и трета дивизия, а ние против тим за милиони, тъй че да не се заблуждаваме. Видяхме, че с нищо не отстъпваме. Изпуснахме пет-шест безспорни шанса”, разяснява Цветанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР