Играчът на Левски Джавад Ел Джемили застана пред камерата на

...
Играчът на Левски Джавад Ел Джемили застана пред камерата на
Коментари Харесай

Джавад Ел Джемили пред БНТ: Апоел Беер Шева е силен отбор, но мисля, че може да ги отстраним

Играчът на Левски Джавад Ел Джемили застана пред камерата на Българска национална телевизия, с цел да показа упования си преди първия дуел против израелския Апоел Беер Шева в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Роденият в Барселона футболист увери, че фокусът на " сините " е ориентиран напълно към противника, а самият той има вяра в възможностите на родния отбор да в профил вицешампионите на Израел.

" Много съм удовлетворен от метода, по който се развиват нещата за нас в Европа. Тренираме крепко за този шампионат, фокусът ни върху тези мачове е доста огромен. Треньорът ни приказва доста и основал доста положителни връзки сред играчите. Отстранихме Шкупи, тъй като бяхме доста добре готови ", съобщи Ел Джемили

" Сега фокусът ни пада върху Апоел. Това е мощен тим, само че не мисля, че е невероятно да го отстраняваме. Ние се концентрираме върху нашата игра, имаме мощни халфове и момчета, които могат да вкарват. Сигурен съм, че може да победим всеки противник. Апоел има по-различно равнище от Шкупи. Те са по-силни физически, само че мисля, че можем да ги отстраним ", показа още 20-годишното крило, който дойде на " Герена " при започване на календарната година.

Първият двубой сред Апоел Беер Шева и Левски е на израелска земя и ще се изиграе довечера от 20:30 часа българско време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР