Играчът на Левски Джавад Ел Джемили е првлякъл вниманието на

...
Играчът на Левски Джавад Ел Джемили е првлякъл вниманието на
Коментари Харесай

Отбори от Европа и Азия следят играч на Левски

Играчът на Левски Джавад Ел Джемили е првлякъл вниманието на тимове от Европа и Азия, твърди  " Тема спорт ". Испанецът с марокански показва отлична форма напролет, като се разписа на три пъти в петте срещи досега - вкара два на Етър (3:0) и един против Арда (4:0). Той е и водещият голмайстор на " сините " в шампионата с общо 8 попадения. Рикардиньо също има толкоз на сметката си, само че 6 са в шампионата и 2 за Купата на България.

21-годишният футболист има контракт с Левски до края на 2025 година и на " Герена " могат да вземат добра цена за правата му. Голямо преимущество е и възрастта му, както и това, че може еднообразно добре да си служи и с двата крайници. В момента той е употребен от Николай Костов на върха на офанзивата, подпомагайки Рикардиньо. Ел Джемили е с по-свободни функционалности и е свръската с халфовата линия.

Именно бразилецът, както и Хосе Кордоба, пък са другите играчи, които също могат да изоставен " сините " през лятото. До края на сезона скаути ще следят изявите им, с екипа на столичани.

Ел Джемили се причисли към Левски през предходната зима от кипърския Акритас, като тогава клубът заплати за него трансферна сума. Началото му при " сините " не бе елементарно, само че той последователно разкри капацитета си и в този момент е съществена част от отбора на Николай Костов, показвайки въображение и голов усет.
 Левски ще разчита на творчеството на Ел Джемили в гостуването на Етър
Левски ще разчита на творчеството на Ел Джемили в гостуването на Етър

Ето защо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР