Играч и половина е проект на lifestyle.bg и , в

...
Играч и половина е проект на lifestyle.bg и , в
Коментари Харесай

Играч и половина: Ромина Андонова-Тасевска

Играч и половина е план на lifestyle.bg и, в който ще ви покажем, че " До всеки същински състезател стои различен състезател " - хубав, гальовен и мощен. И този състезател е дамата до всеки състезател, която е освен част от живота му отвън терена, само че постоянно се трансформира и в движеща мощ на неговите триумфи.

Първият състезател, който влиза на терена на плана ни с, е Ромина Андонова-Тасевска - брачната половинка на полузащитника на Славия Дарко Тасевски. Мис България за 2010 година и майка на три деца, тя не стопира да потвърждава - всеки ден, всеки час - че до всеки същински състезател стои различен състезател . И по този начин към този момент повече от 10 години.

С Дарко се среща през 2009 година много банално - в столично нощно заведение. " Обичам да се майтапя, че това е може би най-логичното място, където могат да се срещнат футболист и модел ", споделя с усмивка тя.

Но пък двамата са от тези двойки, които имат разнообразни версии на случилото се. Нейната: Дарко я заговаря пръв. След къс диалог ѝ предлага да запише телефонния му номер. " Когато го попитах по какъв начин се споделя, той се учуди, че не знам кой е. Дори ми се стори, че се обиди. Но в случай че питате него, това изобщо не е правилно... "

И в случай че за 19 години по терените Дарко е съумял да направи доста асистенции и много точни попадения във вратата на противника, за брачната половинка му Ромина най-точното му попадение е връзката им и взаимният им живот. Връзка, в която тя постоянно е била предан сътрудник и другар.
 Снимка 521326

И в случай че някой се чуди какво прави дамата до футболиста Дарко Тасевски, ето го и отговорът: Ромина съчетава развъждането на трите им деца Дария (8 години), Давид (6 години) и Антонио (5 години) с работата си като финансов съветник.

Ромина има бакалавърска степен по биология, която надгражда с магистърска - по биобизнес. Енергията от съчетаването на двете специалности и желанието си за развиване тя насочва към основаването на биосерум за лице с формула, която да забавя стареенето.

" Това беше първичното ми желание. След разнообразни комбинации и опити, концепцията стартира да ми се избистря, само че резултатът не беше това, което търсех. "

Ето за какво Ромина се обръща към екип от експерти с дълголетен опит в тази сфера, а резултатите от работата им следва да станат притежание на света.
 Снимка 521329

Всеки ден посреща света в 6 сутринта, когато става, с цел да подготви закуска за трите си деца. След това ги води на детска или на учебно заведение ( " в случай че Дарко не го е направил към този момент " ) и за няколко часа съумява или да обърне внимание на себе си, или да поработи.
 Снимка 332811
ДАРКО ТАСЕВСКИ
Настоящ тим: Славия Сменени тимове: 8 Позиция: халф Мачове: 322 Голове: 47 Асистенции: 45 Трофеи: 4 Най-много голове за сезон: 11 Стиска палци за: Реал Мадрид
Следобедите надалеч не са по-свободни. Тогава тя води Дария на тренировки по синхронно плуване, Давид на футбол, а дребния Антонио взима от детската градина. В избрани дни в програмата влизат и уроците по британски език, а през уикендите - спортът.

" Програмата ни е натоварена, само че с Дарко постоянно се комбинираме. Е, има случаи, в които се постанова всичко това да върша сама. Децата са огромна наслада, само че и огромен ангажимент. "

Въпреки че свободното време на семейство Тасевски не е изключително доста, те обичат да го прекарват в разходки - дали на Витоша, или в някой парк, само че постоянно с топка на разположение.

Въпреки натоварения график и грижите за три деца, Ромина е в страхотна форма. Тренира, когато може.

" Обикновено рано заран, откакто оставя децата на детска и учебно заведение, само че около пандемията преоткрих интензивните разходки в планината. "

Тайната за формата ѝ се крие в хранителния режим. Ромина е изключила глутена и тестените храни от менюто си, не употребява и такива " със период на валидност повече от две седмици ".
 Снимка 521346

За двамата с Дарко 2021 година ще бъде керамична - ще отбележат девет години брак, всяка от които изпълнена с доста и разнообразни неща: от раждането на трите им деца до сменянето на три разнообразни страни поради кариерата на брачна половинка ѝ.

След престоя си в Левски, Дарко сменя тимове в Израел и Тайланд. За Ромина най-добре са се чувствали точно в " Земята на усмивките " - поради културата, времето и хората те усещат Тайланд като " нашето място ". Там са били най-спокойни и са имали най-вече мотиви за усмивки. А възприятието за комизъм на Дарко е пословично и е измежду обичаните ѝ негови качества.
 Снимка 521327

" Дарко съумява да откри мотив за смешка и в най-сложните обстановки. Истински ме развеселява и виждам, че децата възприемат възприятието му за комизъм и като свое. Дори си разрешават да се майтапят с нас. Ето по тази причина в нашето семейство доста се смеем. "

Изкушаваме се да проверим, като пуснем бърз пас към Ромина и я попитаме с кои футболни термини би описала връзката им.

Без никакво напрежение тя ни демонстрира на процедура, че. Връща ни паса с отговорите, че с двойно подаване двамата разпределят уговорките и отговорностите си. По този метод си оказват помощ и преодоляват компликациите дружно, като тим.

Като жонглиране разказва майсторското справяне с проблемите. Защото постоянно приказват за тях и намират най-хубавия метод за преодоляването им.

С преса пък Ромина " тормози " Дарко, тъй като непрекъснато желае да го целува и гушка.
 Снимка 521330

Какво дава и какво взема спортът от връзките ви?

Дарко съумява да се осъществя като деен състезател в ранна възраст, което ни обезпечава добър стандарт на живот в този момент. Обиколихме доста страни и се докоснахме до разнообразни култури, което неизбежно ни обогати.

Децата израснаха с по-широк светоглед и са извънредно независими. Смятам, че пристрастеността към спорта, която Дарко им предава, ще им бъде от огромна изгода. С този метод на живот, аз имам опция да се грижа пълноценно за децата през първите им седем години - нещо, на което доста държа.

Разбира се, нищо освен цветя и рози. С тази натоварената стратегия на Дарко е невероятно да се възнамерява безусловно нищо. Не вършим проекти за почивки, събития и срещи, тъй като при него в никакъв случай нищо не се знае. Всичко се случва в последния миг и с прочут риск.

През сезона той съвсем всеки уикенд отсъства. Обикновено работното му време е назад на всички трудещи се хора. Ето за какво и постоянно оставам сама с децата, само че това, въпреки това, е потребно за връзката ни - не сме непрекъснато дружно и при по-дълъг интервал започваме да си липсваме, което е удобно за връзките ни.
 Снимка 521345

Гледате ли дружно мачове?

Да, одобрявам футбола като игра. С Дарко гледаме дружно единствено дербита и по-интересните мачове от чужбина. Например когато играят Реал Мадрид, Барселона или Байерн Мюнхен.

А по какъв начин се чувствате, до момента в който той е на терена?

Много разчувствана. Ако не сме на стадиона, с децата се събираме вкъщи и доста викаме. Трябва да си призная, че когато не играе, доста се нервирам и крещя против тима му. Явно съм огромен почитател на мъжа ми, а не на клуба...

От 2012 до 2019 година кариерата води Дарко отвън България. Как ви се отрази този интервал?

Повече от прелестно и основополагащо за връзката ни. Извън България разчитахме единствено един на различен. Израснахме дружно, помагахме си и се подкрепяхме.

В Израел се роди щерка ни Дария. Преминахме и през този нов стадий от живота изцяло сами. Дарко беше компактно до мен. След това заминахме за Тайланд. Тогава аз бях компактно до него, че като знам тази страна с каква популярност се носи несъмнено не желаех да пожертвам (смее се, бел.авт.).

Там се родиха Давид и Антонио, сменихме няколко места за живеене, само че още веднъж минахме през всичко дружно. Имаме толкоз истории от този интервал... никой от нас не би ги пренебрегнал за нищо на света.
 Снимка 521332

Какво не знаят хората за Дарко?

Сигурна съм, че хората не допускат какъв брой грижлив татко и брачен партньор е. Така мисля, тъй като всеобщото мнение за футболистите е доста по-различно.

Дарко е доста предан на децата. Той участва и взе участие пълноценно в живота им. Винаги, когато има опция, играе футбол с момчетата или учи Дария на трикове с карти. Почти всяка вечер ги приспива, в случай че няма някой доста значим или забавен мач по малкия екран.

Като негова брачна половинка получавам поддръжка и почитание, което е и най-важното за мен. Знам, че мога да разгадавам на него.

Грим: Росина Георгиева

Гардероб:

Статистика за Дарко Тасевски:
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР