Игра с награди е най-вероятният наследник на програмното време на

...
Игра с награди е най-вероятният наследник на програмното време на
Коментари Харесай

Нова Сделка или не сменя Откраднат живот

Игра с награди е най-вероятният правоприемник на програмното време на сериала “Откраднат живот” по Нова, който завършва скоро. Концепцията на новата стратегия към момента не е конкретизирана, само че концепциите се въртят към вида на сваленото преди години “Сделка или не”. Шефовете в Нова са безапелационни, че без значение от рейтинга на настоящия сезон 11 на “Откраднат живот” няма да поръчват повече продължения. Епизодите, които се излъчват сега, текат под името “Финалът” и това фактически ще бъде финалът на лекарската сага.

Какво обаче ще се излъчва от идната есен на мястото на сериала, който цялостни програмата към този момент шеста поредна година? Телевизията все още имала оферти за няколко нови сериала, които могат да заемат опразнения часови пояс от 8 до 9 часа вечерта във втортик, сряда и четвъртък. Търсели се обаче по-евтини стратегии, които в това време да имат капацитет да вършат висок рейтинг. Най-лесният вид, изпитан от години в доста малките екрани, е да се направи игра с опция за огромни облаги, които са сложни за печелене.

Именно такава игра преди години бе “Сделка или не”. В Нова имало концепция за шоу, построено на същия принцип – с изтегляне на награди на сляпо. То няма да повтаря буквално сваленото предаване, а ще бъде нещо като негова трансформация, с цел да не обвинят малкия екран в претопляне на остарели манджи. Предаването най-вероятно ще тръгне от есента, написа Уикенд.

Да се нарежда игра с награди в праймтайм в България не е доста известно, само че в Нова са го правили. Преди години те пуснаха шоуто “Стани богат” точно в най-гледаното време и ходът беше печеливш. Засега не е известно кой тъкмо ще води шоуто, само че продуценти ще бъдат още веднъж братята Халваджиян. В момента те доуточнявали детайлите към бъдещето предаване.
Все още не е отхвърлена концепцията да тръгне нов български сериал. Не е ясно обаче дали сходна продукция ще може да бие турските сериали по bTV.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР