"Игра на тронове" продължава да бъде един от най-гледаните сериали

...
"Игра на тронове" продължава да бъде един от най-гледаните сериали
Коментари Харесай

Хрътката: Интересното тепърва предстои

"Игра на тронове " продължава да бъде един от най-гледаните сериали в света, като затвърждава това и със седмия си сезон.

Развръзката, сюжетните линии и всяко деяние се "изследва " до най-малката детайлност от феновете.

Срещаме ви с двама от най-интересните герои от хитовата поредност на HBO.

Те са Рори Маккан - в ролята на Хрътката и Джон Брадли-Уест, който играе Самуел Тарли.

Топ 8 на най-сексапилните актриси в "Игра на тронове "

Самуел Тарли е образован и остроумен, само че също несръчен с оръжията.

Тарли е най-големият наследник и някогашен правоприемник на лорд Рандил Тарли, главата на дома Тарли и лорд на Рогов рид. Той е едро момче, което въпреки да е израсло в добра среда, непрекъснато е унизено от татко си, учителите и връстниците си.

Баща му се срами от него и принуждава Самуел да облече черното (отива в Нощния страж), в противоположен случай ще го убие, с цел да не го наследи. Баща му му загатва, че в случай че Сам откаже да се причисли към Нощния пазач, той ще устрои лов из горите дружно с него и Сам ще бъде погубен по подобен метод, че да наподобява като случай.

Сандор Клегейн, с прякора „ Хрътката “ е по-малкия брат на Сър Грегор Клегейн, знаменосец на Дома Ланистър и персонален бодигард на принц Джофри Баратеон. Дясната част от лицето му е изгорян до обезобразяване от брат му в предишното. Той е непочтен и жесток, само че не и без съчувствие.

Сюжетните линии на героите ще се пресекат в новия седми сезон на "Игра на тронове ".

Какво следва, като какви дефинират героите си и още, прочетете в особено предоставеното за Vesti.bg изявление от HBO България.

Джон, мислиш ли, че на Сам и Джили шансът най-после ще им изневери?

Джон Брадли-Уест: Много добър въпрос. Не мисля, че всичко опира до шанс в премеждията им до този миг. По-скоро става дума за съобразителността на Сам. Според мен в границите на шестте сезона Сам се е посочил като ловък и съобразителен воин, който отхвърля елементарно, употребява разум, сексапил и това, което съгласно другите е уязвимост и накърнимост, с цел да накара близките да си трансформират мнението. Щом Сам към този момент е убедил Джон да напусне Черен палат и да замине за Цитателата, макар че е дясната ръка на Джон и той в действителност се нуждае от него, значи е надминал убеждаването. Може да се измъкне с приказки от всичко.



Питам за него, тъй като неговата сюжетна линия е измежду обичаните ми, защото е положителна и жизнеутвърждаваща спрямо другите герои в „ Игра на тронове “. И ти ли я намираш за оптимистична?

Джон Брадли-Уест: Без подозрение. Една от оптимистичните страни е, че не трябва да разрешаваш на хорското мнение за теб да повлияе на метода, по който се възприемаш. Смятам, че всичко, което Сам е постигнал досега, потвърждава несъмнено, че като бъде притиснат от събитията, той не е страхливец, за какъвто го считат. Има нещо хубаво и вдъхновяващо в това да се вгледаш надълбоко в себе си и да откриеш кой си в действителност, а не кой ти споделят, че си.

Актьори, които се разминаха с огромни функции в "Игра на тронове "

Какво може да се каже за Хрътката? Намерил ли е това, което търси, възприятие за принадлежност?

Рори Маккан: Мислех, че го е разкрил в религиозната общественост с брат Рей. Това обаче продължи малко. Може би Хрътката се е върнал към старите си привички и гнева. Той потегли с Братството без флагове и те го поканиха да стане един от тях. Може би ще откри възмездие за злините, които е направил в предишното. В края на шести сезон се питаше дали да поеме по този път или не. Не желая да разгадавам накъде ще тръгне, само че ви убеждавам, че си коства да се види.



Да чакаме ли сърдечна среща на братята?

Рори Маккан: Бих се радвал. Ще ми се да се случи. Би било прелестно.

Актьорите от "Игра на тронове " ще станат най-високоплатените в историята на малкия екран

Много фенски теории кръжат към сериала. Имате ли си някоя обичана?

Рори Маккан: Чух, че аз съм щял да седна на Железния престол. Бъдете сигурни, че това няма да се случи.

Какво още споделиха за Джон Сноу, препоръките, които насочат към него, вижте във видеото горе.

За да гледате всеки епизод още с американската премиера в 4:00 ч. сутринта, изтеглете приложението HBO GO.



За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР