Игра на тронове е сред най-обичаните телевизионни програми. И въпреки

...
Игра на тронове е сред най-обичаните телевизионни програми. И въпреки
Коментари Харесай

„Игра на тронове“ вдъхновява и феновете на татуси

" Игра на тронове " е измежду най-обичаните телевизионни стратегии. И макар че идните епизоди ще отбележат края на хитовата поредност , почитателите не са подготвени да се разделят с обичаните си персонажи. Именно това е повода изключително настоящи сега да са татуировките , въодушевени от сериала , написа в. " Дейли остарял ".

Sophie Turner shows off her House Stark tattoo
— Variety (@Variety) От платформата Tатуду, която дава опция на потребителите да качват фотоси на татуировките си, означават взрив на боди арта в жанр " Игра на тронове " .

Сред най-забележителните татуровки, които могат да се видят в платформата, са свръхреалистични портрети на персонажи като Джон Сноу , Денерис Таргариен и Аря Старк.


30 Best 'Game Of Thrones' Tattoos -
— Laughtard (@laughtard_) " С наближаването на последния сезон преданите почитатели не желаят да се примирят с мисълта за разлъка . Благодарение на невероятните оферти за татуировки, те могат да продължат историята и да носят обичаните си герои със себе си на всички места и вечно. Чудесно е да следим ентусиазма, с който нашите консуматори резервират или споделят татуировки , въодушевени от " Игра на тронове ", споделят от Татуду.
Game of Thrones tattoos SURGE in popularity ahead of series 8 launch
— usatodaypost (@usatodaypost2) Излъчването на осмия и финален сезон на сериала ще стартира по телевизия HBO на 14 април, напомня изданието.
I’m so in love with my newest tattoo!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР