Игор Крезич - така се казва може би един от

...
Игор Крезич - така се казва може би един от
Коментари Харесай

Нетърпелив босненски фен на Tesla си направи... Cybertruck

Игор Крезич - по този начин се споделя може би един от най-големите почитатели на Tesla на Балканите. След идващите няколко абзаца ще разберете за какво той елементарно може да бъде наименуван по този начин.

Крезич е от Босна и с изключение на на Tesla, той е огромен почитател и на пикапите на Ford. Преди към 8 месеца той решил, че няма да чака футуристичния пикап на Илън Мъск Cybertruck, а ще си направи негов подобен.

Осем месеца по-късно неговата фантазия се сбъдва. Толково време било належащо на ИТ експертите и инженерите от компанията Stark Solutions, благосъстоятелност на Крезич, да разглобят здрав Ford Raptor F-150 до най-малките му елементи и по-късно да го трансформират в транспортно средство, наподобяващо Cybertruck.
 Tesla набра над половин милион поръчки за пикапа Cybertruck
Tesla набра над половин милион поръчки за пикапа Cybertruck

Производството на новия електрически автомобил ще стартира едвам през 2021 година

Между получилия се резултат и същинския електрически пикап на Tesla обаче има една съществена разлика - транспортното средство на Крезич се задвижва на бензин, а не с батерия. По този метод той получил кола, построена на основата на Ford Raptor F-150, наподобяваща на Cybertruck, само че и отличаваща се с една типично балканска линия.

Когато изкарал колата за първи път по пътищата на южния град Мостар, Крезич провокирал доста внимание, споделя пред Reuters Марио Корич, шеф на компанията.
 Снимка 495189
Източник:

" Всички гледаха и половината от тях мислеха, че сме създали танк, тъй като хората не знаят какво е Cybertruck. Едно момиче даже спря и попита дали това е мястото, където създават Tesla Cybertruck ", уточни Корич.

Междувременно Крезич отхвърля да приказва пред Reuters.

Въпреки че може да не наподобява еднакъв с функционалния първообраз на Cybertruck, пикапът като цяло улавя духа му.

" Собственикът искаше да комбинираме две противоположни страни - Ford и Cyber - тъй като той е почитател както на Tesla, по този начин и на Ford, тъй че обединихме две души в една ", сподели той.

По думите на Корич Stark Solutions в този момент се пробва да записва пикапа, с цел да може той да бъде ръководен по пътищата. Компанията обаче среща проблеми, защото острите ръбове на автомобила като тези, които се виждат на Cybertruck, са неразрешени в Босна.
 Tesla ще сътвори нов, естествен пикап, в случай че футуристичният Cybertruck не се продава добре
Tesla ще сътвори нов, естествен пикап, в случай че футуристичният Cybertruck не се продава добре

Пикапът би трябвало да излезе на пазара следващата година

Тесла възнамерява да построи своята фабрика за Cybertruck на стойност 1,1 милиарда $ покрай Остин, Тексас, като приключва интензивна конкуренция със прилежащия щат Оклахома, разгласи през юли основният изпълнителен шеф на автомобилния производител Илън Мъск.

С начална цена от 39 000 $, Cybertruck наподобява на брониран автомобил и се стреми към сърцето на печелившия бизнес с пикапи в Детройт. Електрическото транспортно средство се чака в края на 2021 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР