Ига Швьонтек за втора поредна седмица надделя над Даниел Колинс.

...
Ига Швьонтек за втора поредна седмица надделя над Даниел Колинс.
Коментари Харесай

В характерния си стил: Швьонтек отпусна само гейм на бивша финалистка от Шлема в Синсинати

Ига Швьонтек за втора поредна седмица надви над Даниел Колинс. В Монреал обаче международната номер едно беше сериозна тествана и даже загуби сет, до момента в който в този момент отпусна общо единствено един гейм на някогашната финалистка от Аустрелиън Оупън и се класира за 1/8-финалите в Синсинати - 6:1 6:0.

Водачката в схемата се нуждаеше от тъкмо един час игра, с цел да се оправи с коравата американка и по този начин усили преднината си на 4:1 в техните директни дуели и в идващия кръг евентуално можем да забележим конфликт сред Швьонтек и именитата Винъс Уилямс.

Срещата стартира с маратонски гейм, в който и двете състезатели имаха своите шансове, само че най-после полякинята съумя да осъществя пробив и доста скоро удвои преднината си. Колинс въпреки всичко реагира и върна един от брейковете си закъснение, единствено че оттова насетне можеше само да следи от близко наказателната акция на топ поставената, която влезе в серия от девет следващи извоювани гейма и скоропостижно се поздрави с триумфа.

Swiatek d. Danielle Collins 6-1 6-0

There are few things worse than drawing Iga in the 2nd round.

But facing Iga after she’s rebounding from a loss is definitely not fun.

She was on a mission today from start to finish.

✅25th hard court win of 2023

Dialed in.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР