If you are playing The Sims 4, you have probably

...
If you are playing The Sims 4, you have probably
Коментари Харесай

Обновление за The Sims 4 прави симовете по-вежливи към околните

If you are playing The Sims 4, you have probably encountered recently a bug that was making your Sims act mean for no apparent reason. Yesterday’s update finally fixed this bothersome problem, and at the same time added a handful of free clothes for fans of the Dragon Age series.

Maxis издадоха обновяване за The Sims 4, което се оправя с скучен проблем, който студиото въвело през октомври с предходна актуализация за играта. Става дума за ъпдейт под номер 1.92.145.1030. Скоро след появяването му Maxis почнали да получават голям брой отчети, че героите в играта почнали да се държат жестоко с останалите, дори и с най-близките им. Те ставали нетърпими в държанието си даже и при развити персонажи с най-хубавите черти на характера. Случаите били забелязвани, когато действието се развива най-вече в къщата и единствения метод за оправянето с това е поемането на ръчен надзор над въпросния сим. Около месец след изпращани отчети студиото разгласи, че приготвя нова актуализация, която да реши казуса с токсичните анимирани човечета, което се появи при започване на този месец посредством Sims Delivery Express пакета, общоприетия метод за снабдяване на безвъзмездни актуализации за играта. Два месеца с нетърпими симове несъмнено не е прелестно, което беше и мотив за студиото да се извини публично за грешката си в Twitter. Разбира се не всички показват благодарността си към Maxis и може би най-малко при тях, грешката е била вярна. Освен това, още веднъж посредством SDX бяха доставени и набор от костюми и татуировки, които вкарват в света на The Sims 4 детайли от този на Dragon Age, с което ознаменуват формалния ден на поредицата и са отдадени на идната игра от сериите – Dreadwolf.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР