Идването на Джони Деп у нас е сред най-очакваното музикално

...
Идването на Джони Деп у нас е сред най-очакваното музикално
Коментари Харесай

Джони Деп и вампири забиват у нас

Идването на Джони Деп у нас е измежду най-очакваното музикално събитие за идната година.



Точно по този начин - музикално, тъй като легендата идва не като артист, а като музикант, който е член от групата " Холивуд Вампайърс " (от англ. " Холивудски вампири " ).

На 12 юни 2023 година групировката ще излезе за първи път пред софийската аудитория с разтърсващо шоу. А съставът на групата е в действителност впечатляващ - Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от " Аеросмит ". Бившата зала " Арена Армеец " ще бъде огласена от едни от най-големите рок шлагери на всички времена, а към тях ще се причисли и китаристът Томи Хенриксен. София ще е една от спирките в европейското турне на " Холивуд Вампайърс ", а завръщането е мощно предстоящо, защото музикантите нямат концерт през последните три години.

Организаторите пускаха специфични ВИП билети. В цената е включено пиво и фотография с бандата, направена от техен фотограф, която по принцип се праща на имейл до 3 дни. Срещата е оценена на 3000 лв..

Американската супергрупа е основана през 2015 година и носи името на известния клуб на звезди, основан от Алис Купър през 70-те години. В него членуват рок величия като Джон Ленън, Кийт Муун и други. Формацията има издадени два студийни албума с присъединяване на посетител музиканти като Пол Маккартни и Слаш.

Освен " вампирите " и един от най-обичаните италианци в международен мащаб, Ерос Рамацоти, също ще дебаркира в България следващата година. И Ерос ще пее в " Арена Армеец ", само че преди сътрудниците си - на 25 април. Изявата на италианеца е част от международно турне, което започва на 15 септември тази година в Севиля, а след това продължи в Агридженто, Верона, Атина и Кесария.

Музикалната обиколка включва цели 60 града. " Планирах тези концерти, с цел да ознаменувам по-добре новите песни, които следва да бъдат издадени. Участвах интензивно, проследявайки всеки един стадий от тази работа и грижейки се за всеки подробност и колорит. Във всеки от тези концерти ще има дребна част от мен и моята история. Нямам самообладание да се срещна и да прегърна още веднъж почитателите си по целия свят, тъй като имам вяра, че това е най-хубавият метод да посрещнем този комплициран миг и да стартираме да вършим музика още веднъж. Заедно ", съобщи прочувствено Рамацоти.

 Ерос Рамацоти отново ще пее пред родна аудитория

Ерос Рамацоти отново ще пее пред родна аудитория

Италианският артист изнесе запаметяващ се концерт у нас преди три години, когато дойде с частния си аероплан, а 80 души екип и 27 тира осигуриха случването на огромното събитие.

" С голямо отчаяние съм заставен да разглася, че У.А.С.П. " би трябвало да отсрочи европейската част от международното турне за 40-ата годишнина! Отвратителната пандемия, която лиши хората от свободата и живота им, която накара безчет актьори да анулират или отсрочват концерти с години, още веднъж подвигна порочната си глава, с цел да ни потърси... още веднъж! От години работим интензивно, с цел да създадем това турне празник за почитателите и всички нас. Тъжен съм, сърдит, изтощен и разгневен, само че ще употребявам откъс от стихотворение - " Главата ми е кървава, само че непреклонна! ". Това е, което желая от всички вас, да надскочите тази болежка и загуба и в никакъв случай да не се прекланяте пред това нещо! Ще се забележим идната година! ", съобщи по-рано тази година Блеки Лоулес, вокалист на хеви метъл групата У.А.С.П.

 У.А.С.П. с втори опит за концерт в България

У.А.С.П. с втори опит за концерт в България

Това, което не се случи преди месеци, следва занапред. Отложеният концерт е плануван за 18 май на " Арена София ", столичния колодрум в Борисова градина, от 20 часа. Вратите на оборудването ще отворят два часа по-рано.

Най-известната група в Босна и Херцеговина - " Дубиоза колектив ", също ще се насочи към родината ни. Музикантите идват за независим концерт у нас на 5 юли 2023 година Събитието ще се състои в " Арена София ", която към този момент споменахме, че се намира на територията на колодрума в Борисова градина.



" Дубиоза колектив " идват на 5 юли 2023 година

Босненската група е необятно известна и обичана в България, като последните огромни концерти на " Дубиоза колектив " бяха през 2017 година и 2019 година, когато и двата пъти събраха по над 10 хиляди души. Създадена е в Сараево през 2003 година. Музиката им е комбинация от рок, ска, дъб и реге. Текстовете им са на тематика мир, съгласие, приемливост, рецензия против бюрокрацията, разразилия се шовинизъм по време на войната в Югославия и други. Състои се от седем членове, които знаят по какъв начин да вършат впечатляващи концерти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР