Идвам в град Стамболийски, за да изразя подкрепата на Заедно

...
Идвам в град Стамболийски, за да изразя подкрепата на Заедно
Коментари Харесай

„Заедно за силна община“ подкрепя кандидатурата на Петър Неделев от „Алтернативата на гражданите“ за кмет ...

„ Идвам в град Стамболийски, с цел да изразя поддръжката на „ Заедно за мощна община ”, която е част от локалната коалиция „ Алтернативата за жителите ” с №68 за локалните избори на 29 октомври в община Стамболийски. Заставаме зад кандидатурата и концепциите в платформата на претендента Петър Неделев - един честен човек, с сполучливо ръководен десетилетия открит бизнес и правилни връзки с хората. Община Стамболийски от дълго време заслужава такава персона да застане отпред на ръководството ѝ ”, сподели във вторник вечер по време на визитата си в град Стамболийски водачът на Политическа партия „ Републикански за България “, Цветан Цветанов. Няма да спестя още един претекст, който е част от тази наша поддръжка. Познавам добре главният кандидат против господин Неделев, това е досегашният кмет. Разочарованието ми от метода, по който ръководи, господин Георги Мараджиев, от връзките му към обществеността и съидейниците си даже, не заслужават да бъдат кредитирани за още оставане на власт. Като тогавашни съпартийци, имам цялостното право да кажа, че съм надълбоко отчаян от него, оказа се, че надалеч не е това, за което при започване на кариерата си се представяше “, сподели още Цветанов.

Проведените последни няколко парламентарни избора, Мараджиев влезе в отрицателните вести за злоупотреби в изборните развой. За да има сигурност и бистрота в изборният развой би трябвало да бъдат обезпечени всички изборни секции с почтени хора, който няма да се подадат на внушения, боязън и други принадлежности, който очевидно Мараджиев познава добре.

„ Благодаря, господин Цветанов за вашата поддръжка това са избори за бъдещето на община Стамболийски. Заедно ще покажем, че нямаме право на неточност, сплотени ще потвърдим, че страхът е реализуем и дано бъдем хората, които даваме решения на проблемите в общината “, това сподели в умозаключение претендентът за кмет на МК „ Алтернативата на жителите “ Петър Неделев.
Местна коалиция „ Алтернативата за жителите ” е с №68 за изборите на 29 октомври в община Стамболийски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР